Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie mogę znaleźć tego filmu

Witam
Ktoś z was kojarzy film który dział siw we Francji albo Włoszech, jakieś sceny były w polsce chyba Katowicach coś chyba o winobraniu. w filmie była Para Młodych ludzi Pamietam scene ze chłopak nurkował w jeziorku i przyszedł właściciel terenu i mu groził i zabrał kluczyki od motoru i uderzył go chyba butla, mało...

więcej

Hej, mam taki problem... Od kilku dni zaznaczam opcję "interesuje mnie", a potem niestety okazuję się, że nie ma danego filmu w "chcę zobaczyć". Macie jakiś pomysł co z tym zrobić?

Od wczoraj nie mogę usunąć filmów z zakładki " Chcę obejrzeć". Też tak macie czy tylko mi się to zdarza?

Napisałem trochę szerszą ocenę serialu który właśnie obejrzałem. Chciałem ją umieścić na forum. Filmweb nie chce mi zatwierdzić komentarza i wypisuje że niby z czymś przesadziłem i powinienem użyć jakiegoś synonimu. No dobrze ale do którego słowa konkretnie? Tego już nie powiedział. W komentarzu nie użyłem wulgaryzmu...

więcej

Jak w temacie.
Szulam filmu gdzie akcja dzieje się na odległej planecie, ludzie walczą z przeciwnikiem ktory ma roboty poruszające się pod ziemią.
Czy ktoś wie co to za film, były 2 części.

Witam. Szukam filmu był to budżetowy thriller w którym główny bohater jedzie w podróż jednak jego auto ulega awarii. Z lasu obok którego doszło do awarii wychodzi jakas pani i zaprasza bohatera do miasteczka nieopodal. Gdy bohater tam trafia wszystko wydaje sie normalne do momentu w którym bohater zostaje zatruty jakąś...

więcej

Szukam filmu - policjant (lub agent) do spraw narkotykowych zostaje postrzelony . W szpitalu zostaje uśmiercony a on sam trafia pod skrzydła do mistrza który go uczy sztuk walki - film raczej jest komedią bo sam mistrz jest tak szybki że biega po wodzie - prosiłbym o tytuł

Witam. Czym różni się wersja rozszerzona od wersji kinowej Halloween zabija.

Witam od kilku dni mam następujący problem mianowicie gdy klikam na dany film i zaznaczam go że chcę obejrzeć, to nie dodaje mi do bazy filmów, które chcę obejrzeć a po odświeżeniu strony z danym filmem moje zaznaczenie znika tak jakbym w ogóle go nie zaznaczył, że chcę obejrzeć. Czy ktoś z Was ostatnio miał podobny...

więcej