Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi.

Witam.

Szukam filmu, w którym mężczyzna wkurza się i zaczyna jeździć po mieście i zabija ludzi.

Nie pamiętam wielu szczegółów, nie był to na pewno nowy film.
Akcja toczyła się w klimatach średniowiecznych, wojownicy walczyli z jakimś dzikim ludem, który ich napadał, w końcówce filmu wybrali się zabić ich w ich norach, dzikusy chowali sie w jaskiniach, poprzebierani w skóry.

Kojarzy ktoś?

Z góry dzięki za...

więcej

film być może ma po latach status "kultowego" jeśli chodzi o otwarte podjęcie tematu, generalnie para młodych chłopaków, na pewno jeden czarny lub jakiś ciemny latino

bynajmniej nie pytam prowokacyjnie, film był być może czarno-biały, nie do końca jestem pewien, być może plakat do filmu był czarno-biały, dramat nie...

więcej

szukam tytulu filmu o wspinaczce w ktorej siostra brata chce go wrociz w zabojstwo dziewczyny na gorze film starszy ale fajny thiler bardziej

Cześć może ktoś będzie kojarzył tytuł filmu oglądałem go kilka lat temu film był o kiebiecie która zdradziła swojego chłopaka dali sobie szanse z tego co kojarzę to wyjechali do jakiegoś domu gdzie były po ukrywane kamery jakiś facet ich obserwował i miał obsesję na punkcie tej kobiety film był podobny trochę do...

Witam poszukuję filmu Ćwir z 2010r wie ktoś gdzie można go znaleźć i obejrzeć dobrze by było jakby był z napisami albo z lektorem

Film stosunkowo nowy, chyba południowoamerykański, z roku plus/minus 2015. Zaczyna się od tego, że para narzeczonych albo rodzeństwo zostaje zmuszone do odbycia stosunku przed kamerami.

Cześć mam pytanie jakieś kilka kat temu oglądałem film w którym kobieta zdradziła swojego chłopaka i dali sobie szanse pamiętam też coś że jak by wyjechali do jakiegoś domu gdzie były poukrywane kamery i jakiś chłopak miał obsesję na punkcie tej dziewczyny może ktoś kojarzy ten film

Szukam filmu o klasztorze Shaolin, którego nie pamiętam tytułu.
Pamiętam, że w tym filmie główny bohater był świadkiem ataku na jego wioskę, chyba przez jakieś wojsko i dowódca napastników zabił jego rodzinę. On oczywiście postanowił się zemścić i udał się do klasztoru Shaolin. Tam musiał długo czekać pod bramą, żeby...

więcej