Szukam filmu o chłopaku który nagrywał otaczający go świat praktycznie cały czas, jego ojciec jak się nie mylę weteran Wietnamu lub w jakiś sposób związany z wojną. Matka chora na depresję lub niezrównoważona psychicznie. Przeprowadzają się do nowego miejsca zamieszkania, gdzie chłopak zakochuje się w dziewczynie z...
Prosze o pomoc w odnalezieniu tytulu filmu, ktorego bezskutecznie szukam od wielu lat, bardzo mi zalezy na tym, aby zobaczyc ten film ponownie. Szukalam na filmwebie wsrod filmow wyzej ocenianych, bo wydawalo mi sie, ze film byl dobry, ale albo go przeoczylam, albo jest mniej znany, albo oceniany na nizej niz 7. Film...
więcejMotyw był chyba taki że jego żonę/dziecko ktoś porwał/zabił i on aby pokazać że system jest niedoskonały jakoś trafił do więzienia i stamtąd naprowadzał władze na przestępstwa które wcześniej zaplanował i przygotował. Końcówka filmu jest chyba taka że ostatnia ofiara jest zamknięta w jakiejś komorze w której za x...
Jakie znacie filmy w których jest wątek że zakochani w młodości spotykają się po latach i chcą sprawdzić czy jeszcze coś do siebie czują mając już swoje rodziny.
Witam.
Jak w temacie, szukam filmu, produkcji Azjatyckiej, film ten był swoistą parafią filmu Platoon, w tejże parodii główny bohater był ślamazarą, mieli misję do wykonania.
Czy ktoś może wie co to za film, nakrecono go w latach 80/90, zeszłego wieku.
Witam!!
Szukam filmu - opowieści o Bożym Narodzeniu, w którym wszyscy bohaterowie łącznie ze Świętą Rodziną to Indianie.
Nie pamiętam ani tytułu, ani roku produkcji tego filmu.
Z góry dziękuję za pomoc
Gunmin Dummledore .
Hej, szukam filmu. Nie wiem z ktorego roku i jaki gatunek.
Mlody chlopak podrabial karty do bankomatow, pozniej dolaczyl do niego drugi chlopak. Poznali sie gdy jeden prubowal sprzedac gdzies jakies zegarki i ten drugi mu pomogl i dzialali juz razem. Dolaczyla tez pozniej do nich jakas dziewczyna i mieli o nia...