Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jadą sobię, trafiają na zombiaka, potem dzieją się dziwne rzeczy, ona chyba umiera i on ją zakopuje, ale potem znów na nią trafia pod koniec filmu? albo na odwrót, że to on umiera a ona jego zakopuje, i na koniec znów on żyje, policja sprawdza grób ale tam pusto. Słabo pamiętam ale coś w ten deseń.

Witam.

Wiecie co za tytuł bajki anime....
Chłopak jest na statku pirackim na którym jest jakaś dziewczyna... Okazuje sie że ta dziewczyna jest bronią. Wielkim mieczem.... Co to za bajka ?

Zna ktoś filmy o tej tematyce? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podanie jakiś tytułów ;]

Szukam filmów o tematyce politycznej i pokazujących wydarzenia historyczne, opartych w jakimś stopniu na faktach, dobrze oddających tamte realia.

Szukam dla mamy seriali/ filmów na netflix. Cos prostego bez duzej przemocy. Lubi: Dziewczyny ze lwowa, Kogiel Mogel, dziewczyny wojenne. Dziękuję za pomoc.

W latach 2004-2008, oglądałem na telewizorze z czteroma kanałami - ( Polsat, TVP1, TVP2 i TVN ). Głównym bohaterem był gruby rudy chłopiec w okularach, który miał jednego przyjaciela i podkochiwał się w jego matce. Przygoda zaczyna się gdy zostaje porwany ( albo przypadkiem ) do tira i zaczyna podróż. Film produkcji...

więcej

Była jakaś zła czarownica,która ożywiła minotaura,on dla niej wiosłował statkiem dużym(miał oogromną siłe),,póżniej dopiero pamiętamy scene jak był na lądzie jakiś neandertalczyk ogromny,który jakimś ludziom chciał pomóc w walce z ogromnym kuguarem i chyba ten człowiek przegrał

szukam filmu o dziewczynie która na portalach stremingowych grała przedstawienia i ktorej ktoś schakował konto.

Zacznę standardowo tzn ,,szukam tytułu filmu"
Okręt wyrusza w rejs na zimne wody arktyczne w celu znalezienia nowego chyba szlaku handlowego północą,  okręt utknął w lodzie a załoga siedziała w jakimś zrobionym iglo  szałasie z części statku   , atakował ich biały niedźwiedź  , tyle pamiętam  , może ktoś kojarzy  ?  Z...

więcej

Hej ✋ czy macie coś godnego polecenia? Wszystkie wcześniejsze raczej widziałam a uwielbiam takie kino. Nie mam te się natknąć na nic nowego. Będę wdzięczna za podpowiedzi.