1) ojciec z synem ( taki emo ) budują dom na klifie, na koniec ojciec umiera, do pomocy w budowie angażują się sąsiedzi, była żona i jej córka/i z innego małużeństwa
2) film o chlopakach z siłowni, jednemu gościowi umarł ojciec, miał brata z dałnem, na koniec filmu zostaje przekopany przez pewnych ludzi a jego...
Książę i żebrak wyglądają identycznie i zamieniają się miejscami. Właściwie to nie pamiętam czy to był żebrak czy nie czasem ktoś zajmujący się jakimś rzemiosłem, ale mieszkał on poza miastem (jego murami) w jakiejś chatce nieopodal. Zamieniają się miejscami, bo wybucha wojna i książę (król) wpada w tarapaty. Nie...
Dwóch gości wsiada do windy zjeżdżają w dół, a wskaźnik piętra zaczyna pokazywać coraz to niższe poziomy. Facet na początku myśli że elektronika zgłupiała, ale ten drugi udowadnia mu, że naprawdę zjeżdżają wgłąb, coraz szybciej. Potem wysiadają na minus kilkutysięcznym poziomie, tam rozmawiają z jednym gościem, który...
więcej
siedzi mi w glowie od dluzszego czasu i nic nie moge znalesc..
byl to chyba mini serial dla dzieci/mlodziezy, koniec lat '80 lub poczatek '90. cos mi sie ubzduralo ze produkcja szwedzka/norweska, ale moze byc on nawet polski (dawno temu to bylo, pamiec juz nie ta ;)
chlopiec i dziewczynka (dluga biala koszula nocna)...
Witam!
Jakiś czas temu oglądałem film o czterech kolegach którzy wybrali się na wakacje.Zarezerwowali przez internet hotel i miał być on wypasiony co potem się okazało była to melina,jeden z kolegów miał coś na twarzy w stylu samoopalacza.Liczę na szybką odpowiedź bo bardzo zależy mi na tytule tego filmu!
Pozdrawiam...
Cześć, szukam filmów o ludziach, którzy żyją z dnia na dzień nie przejmują się za bardzo problemami i żyją w swoim świecie po swojemu. Coś w stylu "Zakochani widzą słonie", ale ten film mniej więcej w połowie przemienia się w film z gatunku tych romantycznych. Fajnie jakby było to kino skandynawskie, ale oczywiście nie...
więcej
Szukam filmu, gdzie prawdopodobnie grala anne hathaway..
Jest scena ktora zapadla mi w pamieci.
W tej scenie Anne wchodzi do pokoju jej opiekunow/dziadkow i ukazuje sie nam pokoj ktory jest udekorowany na paryz(jak sie nie myle). Swiatelka(takie choinkowe),tekturowe budynki, tekturowa wierza Eiffel . Straszy...