Hej, szukam filmu, oglądałam go dawno temu więc nie jestem w stanie podać wieluszczegółów ale wiem napewno, że był o dziewczynce chorej na autyzm?
Sceny które pamiętam to :
- dziewczynka stoi w oknie i krzyczy
- ojciec buduje jej coś na dworze pod koniec filmu dziewczynka tam wchodzi i zdrowiej
Wim że był tam...
Witam, szukam filmu który kiedyś już widziałem. Film był produkcji azjatyckiej, gatunek komedia/sensacyjny. Opowiadał o człowieku który poznał "technikę wielkiej dłoni?". Pamiętam, że na plakacie filmu był zrujnowany budynek z dziurą w kształcie wielkiej dłoni. Jeśli ktoś ma jakieś skojarzenia proszę o pomoc :).
Czy ktoś wie,jaki tytuł piosenki, z 8 części Lody na Patyku..na początku filmu..gdy włączają szafę grającą,w nieistniejącej jeszcze restauracji.....szukam w ścieżce dźwiękowej filmu...ale nie ma jej..2 raz piosenka pojawia się w filmie na otwarciu restauracji... .proszę o pomoc
Szukam filmu. Pamiętam tyle: była to komedia, Pewien facet ma wziąć ślub z dziewczyną i poznac jej rodziców, jej ojciec jest czarnoskóry i jest policjantem i nie bardzo lubi przyszłego zięcia, do tego ten jego przyszły zięć zalicza przy nim ciągle wpadki. kojarzy ktoś tytuł?
Witam. Dobre parę lat temu oglądałam na płycie dobry film. Opiszę ho w miarę możliwości pamięci. Komedia ( o murzynach) facet musi zająć się dwójką dzieciaków chłopiec i dziewczynka i prawie cały film jada autem i ciągle mu uprzykszają życie. Ten mały ma astmę. Potrzebował swojego fokroea,ale on był na...
Jakie filmy polecacie do palenia tak żeby się pośmiać, nie oceniajcie mnie. Myślałem o Jay i cichy Bob kontratakują.
Mam pytanie raczej techniczne, dosyć luźno związane z tym działem.
Otóż moja niespełna sześcioletnia córka uwielbia oglądać film „Frozen”. Bardzo często przerywa oglądanie filmu przed jego zakończeniem i zasypia lub też znajduje sobie jakieś inne zajęcie.
Zagadką jest dla mnie fakt, że za każdym ponownym włożeniem...
Jestem fanką kina przygodowego. Chętnie zobaczyłabym coś, czego jeszcze nie widziałam. Chciałabym, żeby ten wątek stał się też miejscem wspólnym dla fanów takich filmów.
Widziałam już sporo, możecie mi coś polecić? Lubię mariaże kina przygodowego z sci-fi i fantasy, ale nie tylko.
Chce się pośmiać z inteligentnego żartu a ostatnio wychodzą same żenujące amerykańskie produkcje.Znacie coś naprawdę dobrego mało znanego lub znanego ale ja o tym nie wiem? Nie trawię American Pie i tym podobnych tragicznych ffilmów.
Witam
Szukam filmu, który oglądałem w latach 90. (92-96) w polskiej tv. Bohaterem jest młody chłopak, który gra w kapeli, bodajże na gitarze, ale w wyniku wypadku (ścigała go jakaś banda i rozwalił się autem jeśli dobrze pamiętam), stracił dłonie. Ląduje w domu u kogoś (chyba kobieta, ale pewien nie jestem), który...