W filmie była scena zjazdu w trumnie z ośnieżonego zbocza. Bohaterowie chyba uciekali z zamku przed wampirami, raczej starsza produkcja, możliwe wczesne lata 80 bądź nawet 70. Pamiętam też scenę balu na którym 2 ludzi ułożyła krzyż ze świeczników by odstraszyć wampiry ale się nie udało, chociaż głowy nie daję, możliwe...
więcejnie wiele kojarze z tego filmu, jedyne to ,ze byl to film zwiazany ze sztukami walki, podczas treningu chlopak mial za zadanie wydostanie sie z glebokiego dołu na plaży , mysle ze film jest z poczatku 90 lat
Cześć, szukam juz od bardzo dawna film, który widziałam z 3-4 lata temu w telewizji. Niestety nie wiem na jakim kanale, obstawiała bym tv1, tv2, polsat albo tvn. Zaczełam też oglądać tak od połowy. Opowiem to co pamietam. Było prowadzone chyba śledztwo w sprawie zabójstwa meża. Podejrzenie padało na żone. Żone grała...
więcejJest to thriller może trochę dramat, mężczyzna dowiaduje się, że jest ciężko chory i zostało mu kilka miesięcy życia. Ma żonę, której nic nie mówi ( spodziewają się dziecka) i tak w sobie dusi tą tajemnicę aż do czasu kiedy w końcu mówi żonie. Żona się załamała ale kazała mu iść znowu zrobić badania ale u innego...
Był to thriller z drobniutka domieszka dramatu. Głównym bohaterem był bogaty , posiadający własną firmę facet, który cierpial na chorobę przez którą zabijal żeby zaspokoic przyjemnosc . Miał on również tak jakby wymyslonego przyjaciela ,który towarzyszyl mu zawsze. Utkwil mi w pamięci fragment kiedy główny bohater...
Jest to thriller gdzie dziewczyna nie może pogodzić się z rozstaniem chłopaka, który wyjechał do innego miasta na studia, gdy wraca by odwiedzić rodziców przywozi ze sobą swoją nową dziewczynę, z którą idzie do pubu gdzie pracuje jego była dziewczyna. Nowa dziewczyna wypija za dużo i nie jechać do jego rodziców w...
Pamietam z filmu to ze 2 znajomych mieszkalo na wsi kolo jeziora ... wybrali sie wieczorem na ryby i tam zauwazyli miastowych grupke ludzi powiedzmy ok 8 osob ... dziewczyna chciala skoczyc ze skaly do jeziora i rozbila sobie glowe , 2 kolegow ze wsi uratowalo ja lecz "miastowi " zwieli to za porwanie ... 2 kolego...
Jak się nazywa film gdzie matka chyba przez Pomyłkę zabija dziecko lub coś to dziecko wypiło i zmarło chyba, i ona go porzuca i poszła na policje i upozorowała porwanie....
Cześć,
Oglądałam kiedyś film, który z chęcią obejrzałabym ponownie, jednak nie pamiętam jaki miał tytuł.
Chodzi w nim o to, że znany artysta sprzedający swoje obrazy ginie w wypadku, a jego znajomi postanawiają to ukryć by sprzedać jego niedokończone dzieła.
W międzyczasie dochodzi też do innych zabójstw, między...