Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Poszukuję filmów z ochroniarzami. Coś np jak bodyguard
zapodajcie jakieś tytuły z góry dziękuję.

Widziałem kiedyś film w tv w którym chłopak miał obsesje na punkcie dziewczyny i razem z kolegami otoczył ten dom w którym była ta dziewczyna wraz z rodziną

Witam. Poszukuję filmu/serialu w którym padły oto takie słowa (nie pamiętam dokładnie ale wiem, że bylo: zrobisz coś tam, WSADZĘ CIĘ DO PAKI i tak kilka razy). Wiecie może z jakiego to filmu?

Hej! Kiedyś oglądałam taki jeden film jak zapewne się domyślacie nie pamiętam tytułu, nie grał tam tez chyba żaden znany aktor/ aktorka. Pamiętam tylko, że główny bohater jest nastolatkiem (nazwijmy go "A"), poznaje kolegę ("B"), który (jak się okazuje później) wymyślał o sobie różne historie. Wymyślił, że ma siostrę,...

więcej

Film widziałem jakieś 17, 18 lat temu. Najprawdopodobniej na Polsacie. Tytuł to "Tajemnica Czegośtam", a przynajmniej tak mi się wydaje. Zaczynał się ujęciem na kilku żołnierzy bądź najemników na innej planecie. Sceneria pustynna, piach, pot i w ogóle. Nagle widzą biegnącego przez pustynię człowieka. Niesie list, dysk...

więcej

Za każdym razem kiedy chcę ocenić jakiś film lub grę aktorską to pojawia się słynna i znana wszystkim Filmwebiczom informacja pt. ''Wystąpił błąd''. Nie pozostaje nic innego jak kliknąć ''ok'' aczkolwiek problem od tego nie znika. Co się dzieje? Czy owy błąd zostanie W KOŃCU naprawiony?

Witam szukam filmu w ktorym bylo ze pewnemu malzenstwu zle sie ukladalo juz byli chyba w separacji i mieli syna ktory mial kolege. I pewnego razu tak sie stalo ze jego tata tak jak by sie cofnal w czasie i byl tym kolega i na nowo rozkochiwal w sobie zone chyba na koncu bylo jak grali w kosza na jakims...

Jakie polecacie ? Najbardziej interesują mnie filmy związane z:
-historią (najbardziej)
-polityką
-społeczeństwem
-sztuką
-problemami dzisiejszego świata

Od siebie mogę polecić film, który bardzo mnie zaskoczył i naprawę nie wiedziałam, że Żydzi mają takie podejście do holokaustu i Polski....

Film oglądałam dawno temu ,chyba na hallmarku.
Dziewczyna była narciarką z chyba Rumunii lub Bułgarii?
Wyjechała na zawody i nie wróciła.Potem przyjęła obywatelstwo austriackie ,występowała w kadrze Austrii.
Dopiero po latach spotkała się z kilkunastoletnim synem.
Bardzo bym chciała go jeszcze raz zobaczyć ,ale...

więcej

Szukam filmów z mniej więcej takim scenariuszem, że jakiś facet (ewentualnie dwóch) pracuje dla złych ludzi, ale po jakimś czasie sprzeciwia im się (z dowolnego powodu) i postanawia ich zabić, mimo, że szanse w teorii ma małe, bo jest sam (lub z jedną osobą), ale obmyśla plan jakiś i wykonuje go, eliminuje złych...