Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, może ktoś z forumowiczów będzie wiedział. Film polski. Chłopak mieszka sam w bloku, nie za bardzo radzi sobie ze znalezieniem pracy, dręczy go głód, skłania się nawet do tego, że zabiera suchy chleb z kaltek schodowych. Gdy dzwoni jego matka on oczywiście mówi jej, że wszystko jest w porzadku. Nawet jak juz...

Pomóżcie!! co to za film: pozornie szczęśliwe małżeństwo ma (chyba) świętować rocznicę, żona zostaje porwana przez mężczyznę, który manipuluje jej decyzjami i twierdzi, że mąż jest oszustem. W finale wywozi ją do letniskowego domku, gdzie ma dla niego wykonać ostatnie zadanie i będzie wolna - tam okazuje się, że żona...

więcej

Witam kiedys ogladalem ale zapomnialem tytulu.
Napewno komedia w ktorej grupka ludzi otwiera swoja uczelnie po tym jak nie dostali sie na zaden inny uniwersytet.
ktos pomoze

Witam,
Proszę o pomoc znalezienia filmu:

Temat akcji Przebiegał gdzieś w ciepłych krajach.
Wydaję mi się, że początek filmu zaczynał się od przyjęcia rodzinnego lub wesela gdy nagle wpadła ekipa ludzi z karabinami i zaczęli wybijać wszystkich Żona z dzieckiem mieli opcję uciekać gdzieś w stronę mola przy morzu...

więcej

Witam,
poszukuje scen w których jeden z aktorów jest zwiazany, zakneblowany - a drugi (najczesciej gangster) odgrywa z nim jakas scenke - w sensie opowiada jakas smieszna historie czy cos takiego. Jesli przychodzi Wam cos do glowy prosze o pomoc, z gory dziekuje :)

Witam, poszukuję filmu, który oglądałam jakieś 7 lat temu w TV. Początek filmu: Kobieta i mężczyzna (małżeństwo?) chodzą po górach i mężczyzna wychodzi na skały żeby zobaczyć wszystko z góry i przepada jak kamień w wodę, kobieta zaczyna go szukać, wynajmuje ludzi, którzy znają bardzo dobrze szlaki górskie ,...

Chodzą pogłoski o wersji rozszezonej BPA lecz puki co nic o niej nie wiem.
Czy w rozszezonej wersji będzie pogrzeb Thorina,koronacja Daina i odbudowa Ereboru,Dale i Esgaroth?
Z góry dziękuje

biały koles sprzedawca samochodów zostaje zwolniony z pracy i zaczyna handlowac marihuaną, jego matka jest ćpunką lub alkoholiczka i ląnduje na odwyku. poznaje latynoską laskę i wiąrze sie z nią, potem drą koty ona rysuje mu samochód a on ją zdradza. ma problemy z prawem. potem rodzi im sie dziecko zrywa z handlem i...

więcej

Kilku kolesi aby uniknąć stania w korku zjeżdża z drogi do nieciekawej dzielnicy i stają się świadkami zamordowania chyba dzieciaka, przez cały film ganiają się z bandziorami, akcja dzieje się w nocy. Film ma minimum 10 lat, oglądałem go dawno ;)

Szanowni, za małolata widziałem w TV. Film amerykański (tak myślę). Zdaje sie, że grupa ludzi ginie w wypadku autobusu (i po śmierci się tym autobusem przemieszcza). Jako dusze/duchy żeby odkupić swoje winy i dostać się tam (niebo?) pomagają ludzuiom. W grupie ludzi była jakaś lala blond, jakaś inna kobieta i chyba 3...

więcej