a może nie był to teledysk? kiedyś natknęłam się na klip z czymś podobnym do teatru fizycznego, tańca scenicznego. mężczyźni i kobiety ubrani elegancko, codziennie. wchodzili w różne interakcje - bardzo dużo akcji działo się na poziomie parteru, wszystko sprawiało wrażenie genialnej improwizacji.
atmosfera była dosyć...
Raczej normalne seriale, ale anime też mogą być.
Generalnie szukam:
1. Romans, taki gdzie miłośćjest przedstawiona w romantyczny sposób, gdzie rozwija się relacja między ludźmi (a nie jak w filmach z USA, że ledwie się znają już wskakują do łóżka i są w sobie mega zakochani)
2. Film z młodą kobietą, która jest...
i np. terroryzuje miasto, jest inteligentny itp. bawi sie policją, ale coś "normalnego" a nie filmy typu Seven itp... tam nikt nie terroryzuje miasta.. a mi chdozi o taki film gdzie ludzie naprawde żyją w strachu, a on gra na nosie policji.
Jak w tytule, poszukuje tytułu filmu z lat '80 lub '90, w którym mężczyzna w określonych okolicznościach ulega przemianie w rogatego diabełka. Dokładnej fabuły nie pamiętam, wiem natomiast, że do przemiany tej dochodziło między innymi w wyniku kontaktu intymnego z kobietą. W jednej ze scen w filmnie mężczyzna tek...
film opowiada jak francuz leci do stanow na studia bo dostal wize lub stypendiom i byl kixboxerem (cos takiego) mial tam problem z gangami film z lat 90
Film widziałem kilka lat temu, prawdopodobnie na HBO. Opowiadał o ok. trzydziestoletniej kobiecie (blondynce), która zakochuje się w pietnastoletnim chłopcu, którego wychowuje ojciec. Poznaje go chyba w klubie fitness. Pamiętam że bohaterka ma 2 przyjaciółki, a jedna z nich ma sponsora Rosjanina. Bohaterka mieszka...
Kilka lat temu ogladałem w polskiej tv francuski film romantyczny. Film prawdopodobnie powstał w koncu lat 90tych. Nie pamietam fabuły, a zaledwie kilka wątków:
- motyw wynajmowania mieszkania z balkonem w kamienicy podczas czyjejś nieobecności.
- motyw hodowli kwiatów lub ptaków na balkonie
- główna bohaterka to...
Szukam filmu o nastolatkach
coś w stylu np.:
Keith
Królowie lata
Najlepsze najgorsze wakacje
Cudowne tu i teraz itd.
Szukam filmu, w którym starszy mężczyzna znajduję na ulicy młodą dziewczynę, zabiera ją do domu i opiekuje się nią. Ona opowiada mu historię swojego życia. Jest tam scena, w której ta dziewczyna zakłada się z koleżanką o to, która ,,zaliczy,, więcej facetów podczas podróży pociągiem. help me
Hej forumowicze
Szukam czegos special. Uslyszalem kiedys krotki opis o starym amerykanskim filmie, kilka zdan zdazylem zapisac. Nie moge juz zapytac osoby ktora o tym mowila, ale niezmiernie zaezy mi na tym zeby to znalezc. Opis jest taki jak ponizej, nie wiem ani slowa wiecej o tym filmie. Jesli ktos mialby jakis...