Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szuma filmu który oglšdałem kilka lat temu i pamiętam z niego nie wiele , aczkolwiek był bardzo ładny . Bodajże był on na faktach - okruchy życia.
Matka z córkš przeprowadziły sie do nowego miasteczka . Matka córki była chyba chora psychicznie bo znęcała się nad córkš , pamiętam sceny gdy zakarę przypalała jš...

Jak w temacie, szukam horroru o mordercy który robił rzeźby/obrazy z ludzkich ciał. Film się zaczyna jak tnie te trupy i zszywa. Nie jest to "teksańska masakra..." ani "dom woskowych...."

Potrzebuje pomocy w przypomnieniu sobie tytułu filmu. Problem w tym, że niewiele z niego pamiętam.
Kojarzę, że główny bohater (lub bohaterka, ale raczej facet), walczy z pewną organizacją (?), chce ich powstrzymać, zniszczyć (coś wen deseń), jednak na końcu zostaje przez nich chyba schwytany, poddany praniu mózgu i...

więcej

Szukam filmu ( chyba komedii ) o wyścigu samochodowym który kończył się w Paryżu
Pamiętam stare samochody (jakieś lata 30 )
Ktoś powiedział jakbyśmy pojechali inaczej zjechalibyśmy schodami Montmartu
Jakiś facet się wnerwił że dano mu wygrać
Chyba też jak jechali pociagiem to rozebrali go na opał

Czy znacie tytuł filmu, w którym była dziewczyna hakerka, którą nazywano Spider?

Potrzebuje pomocy w przypomnieniu sobie tytułu filmu. Problem w tym, że niewiele z niego pamiętam.
Kojarzę, że główny bohater (lub bohaterka, ale raczej facet), walczy z pewną organizacją (?), chce ich powstrzymać, zniszczyć (coś wen deseń), jednak na końcu zostaje przez nich chyba schwytany, poddany praniu mózgu i...

więcej

Zna ktoś może tytuł filmu, w którym mężczyzna wchodzi we wspomnienia więźnia, po czym zostaje w nich uwięziony do czasu kiedy tamten powróci dokładnie do tego wspomnienia?

ktoś mi zaproponuje dobry western,mianowicie chodzi mi o krótki ale dobry. Napisze,że obejrzałem te dwa;
http://www.filmweb.pl/film/Zdarzenie+w+Ox-Bow-1943-127907
http://www.filmweb.pl/film/Untamed+Frontier-1952-106815

Szukam filmu ( chyba komedii ) o wyścigu samochodowym który kończył się w
Paryżu
Pamiętam stare samochody (jakieś lata 30 )
Ktoś powiedział jakbyśmy pojechali inaczej zjechalibyśmy schodami Montmartu
Jakiś facet się wnerwił że dano mu wygrać
Chyba też jak jechali pociagiem to rozebrali go na opał

moi drodzy użytkownicy, czy wiecie, gdzie będzie można obejrzeć online rozdanie Zlotych Globów? jak ktoś ma link, to bardzo proszę :))