Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Babka/Facet opowiada dziecku historie o swoim życiu i pisała pamiętnik, na koniec sie chyba okazało że ona nie żyje. Była tam jeszcze jakaś mysz czy coś.
Jeśli dacie rade pomóc to bardzo prosze :)

Babka/Facet opowiada dziecku historie o swoim życiu i pisała pamiętnik, na koniec sie chyba okazało że ona nie żyje. Była tam jeszcze jakaś mysz czy coś.
Jeśli dacie rade pomóc to bardzo prosze :)

Pamiętam te sceny z początku filmu : żona pojechała do pracy a w mieście wybuchła chyba fabryka mąż widząc to w TV we wiadomościach dzwoni do żony ale ona nie odbiera jedzie ją szukać ale nie można tam jechać bo policja barykaduje drogę jedzie do sklepu gdzie ludzie kupują taśmę , wodę itp.. dlatego bi kazali...

...pamiętam tylko ogólną historię faceta, który stracił pamięć. Lekarze testują na nim nowy lek, który ma mu ją przywrócić. Zaprzyjaźnia się z małym chłopcem, który potem okazuje się nim samym z przeszłości- widzi swoją przeszłość chodząc za nim i to dlaczego stracił pamięć- jego ojciec w jego obecności poderżnął...

Stwierdziłem że może powinniśmy mieć miejsce w którym początkujący blogerzy będą mogli się trochę poreklamować...
ja pozwolę zarzucić swoim blogiem pierwszy:
(jeśli blog nie dotyczy filmów to napiszcie o tym koło linku, żeby nie było, że ktoś wchodzi bo szuka recenzji filmowych, a trafia na wizażowy poradnik ;)...

Siema !
Właśnie opanowała mnie mania starych musicali. Obejrzałem tylko dwa (,,Mężczyźni wolą blondynki" i ,,Deszczowa Piosenka") i chciałbym wiedzieć jakie polecacie wy.

Zaczyna się gdy Pewna kobieta zaszła w ciążę , ale ojcec dziecka sie nie przyznawał, i ta matka oddała do adopcji. a więc Rodzice adopcyjni zadoptowali dziecko, miała ta mała na imię Jessica. I po dwóch latach przypomniała sobie o córce matka biologiczna i ozeniła sie specjalnie z tym ojcem Jessiki zeby tylko odebrać,...

więcej

Witam. Pierwszy raz sam nie jestem w stanie znaleźć filmu, o który mi chodzi. Pamiętam jedynie, że oglądałem go chyba z 12-15 lat temu i miał oznaczenie czerwonego kwadracika (dla dorosłych). Zapamiętałem jedną scenę, kiedy jakichś paru facetów gdzieś chyba w górach znęcało się nad innymi paroma facetami....

Witam bardzo serdecznie mam do was prośbę . Poszukuje jakiegoś ambitnego filmu
którego fabuła opiera się na zmianach w życiu o walce z problemami np alkoholem
narkotykami .

Lub ewnetualnie jakis film pokroju Nazywam sie Khan , Forest gump

1. Ile filmów obejrzeliście w tym roku?
2. Który film był najlepszy z obejrzanych filmów przez ciebie w tym roku?
3. Jaki był najlepszy film jaki obejrzałeś, który wyszedł w tym roku?

1. Obejrzałem równe 100 filmów, marny wynik
2. Najlepszym filmem obejrzanym przeze mnie w tym roku był:: Czarny łabędź, Prawo...

więcej