Witam,
Szukam filmu w ktorym dzieci poszly do drugiego domu, kiedy w pierwszym bylo sporlanie rodziców i te dzieci zaginęły. W ogóle chodziło o to jak daleko mogą posunąć się rodzice żeby znaleźć swoje dzieci.
Czekam na odpowiedź.
Na początek witam :)
Ostatnio naszło mnie na odświeżenie filmów o tematyce wojennej ,terroryzmu itd
Chodzi o film w którym akcja dzieje sie gdzieś w Afganistanie,Iraku lub innym podobnym kraju.Końcówka filmu pamietam ze akcja dzieje ze z wysadzaniem aut rządowych i na końcu w budynku dany terrorysta siedzi z dziecmi i...
Jakiś czas temu oglądałam pewien thriller, niestety nie pamiętam tytułu. Była tam taka scena, w której pewien mężczyzna chyba informatyk wsiadł do samochodu, który po chwili wybuchł. Jego dziewczyna była pewna, że zginął, ale potem okazało się, że jednak przeżył. Zostali wplątani w jakąś intrygę. Potem zaczęła pomagać...
więcejHej. Chodzi mi po głowie film, ale nie potrafię znaleźć tytułu. Pamiętam, że w tym filmie grała jakaś blondynka, pracowała w telewizji i wpadła na pomysł żeby po raz pierwszy w telewizji pokazać rosyjską ruletkę, początkowo zwycięzca miał otrzymać milion dolarów, ale nikt się nie zgłaszał, więc zaproponowano...
Witam, szukam filmu (kino niezbyt ambitne, tak myślę) w którym bohaterką jest kobieta. Przez cały film biega po mieście i morduje każdego kto jej się natknie. Zamordowała mlodego chlopaka bo ja podejrzał. Jedyny dokładny wątek jaki pamiętam, to motyw w sądzie tam zabiła kobietę, która założyła złe buty w złe święto...
więcej
Witam
Poszukuje filmu, którego oglądałem jakieś 10 lat temu.
Możliwe że był to polski film,
Pamiętam tylko tyle że główną bohaterką była kobieta, która była przesłuchiwana wykrywaczem kłamstw, a następnie zamknięta w piwnicy.
Pamiętam również że jedzenie jej dawali spuszczając je w koszyku, pod koniec filmu ona...
Witam,
Poszukuję tytułów dwóch filmów, które widziałem w połowie lat 90. To były raczej filmy dla młodzieży/dzieci. W pierwszym była 3 rodzeństwa (siostra i dwóch braci) i chcieli zmienić swoją matkę na jakąś inną po czym udali się na jakiś "magiczny targ" gdzie każdy po kolei wybierał jaką by chciał mieć. Pamiętam,...
Hej :)
Szukam filmów które dzieją się w amerykańskich szkołach no i oczywiscie sa fajne. Filmy tego typu ktore ogladalam to np. Wredne dziewczyny.
A i jeszcze jedno jesli ktos zna jakies filmy taneczne to bylabym wdzieczna.
Z góry dzięki :*
Czekam na odp
Film podobny do Dark Circles gdzie matka montuje kamery w domu żeby monitorować cały czas dziecko. Mieszka w dużym bodajże nowo kupionym domu na uboczu, męża na co dzień nie ma ponieważ pracuje od rana do nocy a Ona jak to po porodzie dostaje obłędu i ma zwidy że coś się dzieje w domu. Na końcu zabija "coś" nożem...