Hej,
oglądałam kiedyś film - i właśnie tu pojawia się problem! Nie znam ani tytułu, ani całej fabuły, ale jedna jedyna scena utknęła mi w głowie, a mianowicie:
chłopiec - na oko 10 lat - wchodzi do sali wykładowej jakiegoś uniwersytetu, wszystkie oczy są zwrócone w jego stronę, a wykładowca "zaprowadza" go na "jego...
Kiedyś oglądałam pewien film niestety nie pamiętam tytułu ani całej fabuły. Pewien informatyk (lub haker, dokładnie nie pamiętam) został wciągnięty w pewną intrygę. Ktoś chciał go zmusić do pomocy przy nielegalnym przelewie pieniędzy na konto bankowe. Kiedy się nie zgodził jego życiu zaczęło grozić niebezpieczeństwo....
więcejMożecie podawać wszystko, co przyjdzie wam na myśl, ale zależy mi głównie na takich filmach romantycznych, w których występuje tzw. ,,zły chłopiec", buntownik, niby drań etc :D
Czyli mogą to być dwie osoby, które chodzą gdzieś razem, spędzają razem czas, nie ufają nikomu, nie szukają znajomych, wszelkie kontakty z innymi są powierzchowne.
Nie musi to być para osób, mogą to być 3, 4 osoby, albo jedna, samotnik.
Co do gatunku filmu to jakikolwiek, preferuję jednak jakieś ponure filmy,...
Znacie takie? Z seriali to może ktoś z was wymieniłby Hannibal, bo postać ciekawa, świetnie manipuluje itd, co jeszcze z seriali znacie i z filmów?
Poszukuje filmu o miłości ale nie banalny z happy endem tylko ciekawy też zeby nie było wątków choroby typu gwiazd naszych wina, ale coś innego bardzo wciągajacego intrygującego. Najlepiej gdyby to był film młodzieżowy ;) Co polecacie ?
Witam , tak jak w tytule poszukuję filmu a mianowcie :
Pewnien Facet mieszka z rodziną w domu ,lecz jego rodzina nie żyje tylko on sobie to wyobraża
:- D coś w tym stylu dawno temu oglądałem i wypadł mi z głowy tytuł najlepiej jak bym dostał odpowiedź na Priv
Z góry dziękuję:))
Szukam filmu w ktorym ostatnia akca dzieje sie na dachu i glowni bohaterowie (jeden dobry drugi zly) rozkladaja bron na wszystkie czesci po czym zostawiaja sobie tylko jedna kule i kto pierwszy zlozy bron i wlozy kule wygrywa. Pamietam jeszcze ze dobry nie wklada do broni magazynka tylko od razu do lufy i dzieki temu...
więcejoglądałam go już bardzo dawno i mało co pamiętam ale wiem że w filmie byłą kobieta z dzieckiem i miała 3 przyjaciół ta kobieta w końcu chciała wyjść za mąż no i nie pamiętam jak to było dalej wiem tylko ze na końcu miała wziąć ślub z jakimś bogaczem ale jeden z tych kumpli przebrał się za księdza wiedz udzielony im...
Witam, od dłuższego czasu staram się poszukać film, który oglądałem jakieś 4-5 lat temu. Pamiętam go jak przez mgłę, ale wiem, że mi się bardzo spodobał. Ogólnie to była to opowieść o małym kanadyjskim lotnisku, które po zamachach na WTC przyjmowało do siebie wiele samolotów. Wówczas przestrzeń powietrzna USA była...