Hej, szukam filmu, z którego pamiętam tylko ogólną historię faceta, który stracił pamięć. Lekarze testują na nim nowy lek, który ma mu ją przywrócić. Zaprzyjaźnia się z małym chłopcem, który potem okazuje się nim samym z przeszłości- widzi swoją przeszłość chodząc za nim i to dlaczego stracił pamięć- jego ojciec w jego...
więcejSzukam filmu animowanego. Był on o trzech dziewczynach, które po wypiciu jakiegoś różowego soku dostawały umiejętności jedna mogła podnosić ciężkie przedmioty, druga patrzyć przez ściany, a trzeciej nie pamiętam. Pierwszy raz dostały tą moc u jakiegoś fryzjera. Proszę o pomoc.
Wie ktoś może jaki to film? Miał premierę kilka lat temu nie oglądałem go pamiętam tylko jedną scenę z trailera w którym było jak facet tłumaczył kumplowi efekt kobiet w grupie. Patrzyli w klubie na piękną dziewczynę a jak przysłonili ręką resztę dziewczyn okazało się że nie była taka ładna. Ogólnie to był film właśnie...
więcejZapomniałam tytuł filmu który baaardzo chcę obejrzeć. Jest on futurystyczny raczej, rozgrywa się gdzieś w podziemiach jako niby doskonałe społeczeństwo. Wkrótce jeden z nich odkrywa, że tak naprawdę wszyscy są tam hodowani na narządy i postanawia uciec z pewną dziewczyną. Proszę o pomoc ;)
Poszukuje tytułu filmu, oglądałem go jakieś kilkanaście miesięcy temu na TVP. Była to raczej niskobudżetowa produkcja, akcja kreci się wokół trójki osób: Latynosa i pary na amerykańskiej farmie.
Fabuła wiąże się z jakąś tragedia, w wyniku której większość ludzi wyginęła, choć trudno znaleźć tutaj jakąś typowo...
Chciałbym się zapytać forumowiczów czy kojarzą ten film, jeśli tak - to jaki był tytuł, bo ja za nic w świecie sobie nie przypomnę a chciałbym go jeszcze raz obejrzeć.
Oglądałem go z 15 lat temu jako dzieciak, więc opiszę kawałek fabuły po którym może ktoś coś rozpozna.
Były dwie przyjaciółki, które pochodziły z...
Chodzi mi też o zmianę ról, kiedy dorosły zachowuję się jak dziecko i odwrotnie. I w ogóle wszystkie filmy w tym kontekście.
Za przykład uważam film "Władca much"
Z góry dziękuję za pomoc!!
szukam filmu o aligatorach, wiem, że aligatory atakowały ludzi i w trakcie filmu ludzie sami zaczęli się zmieniać w aligatory. ojciec ze złotym zębem zamienił się w aligatora ze złotym zębem, a na końcu dziewczyna siedzi ze swoim dzieckiem a obok niej jej chłopak zamieniony w krokodyla. ktoś kojarzy?