Już raz o to prosiłem i otrzymałem pomoc; tyle, że był to link do jakiegoś ruskiego forum z torrentem, którego nie mogłem pobrać
Tak więc odświeżam temat i pozdrawiam was wszystkich
Nie pamiętam dokładnie ale było dziecko chyba w niebie i widzialo swoich przyszłych rodziców i w ogole raz nawet rozmawialo ze swoja przyszla mama a ona nie wiedziala ze to jej syn. a gdy nadszedl dzień porodu to ten chłopiec przyszedl z nieba na ziemie. Zna ktos?
Szukam filmów gdzie dialogi niekoniecznie są najważniejsze. Czasem jest dużo niedopowiedzenia i tajemnicy. Bardzo dużą rolę odgrywa muzyka, dosyć często nostalgiczna, wzruszająca:) światła i kamera. Dziś widziałem Druga ziemia, I Origins i niedawno Tylko Bóg wybacza...to jest to o co mi chodzi ale najlepsze przykłady...
więcej
Kilka lat temu oglądałam film .Niewiele pamiętam, ale mam nadzieje, że ktoś go kojarzy. Wnuczka starszej kobiety której maż chorował na alzheimera i nie żyje w czasie początku filmu wybiera się w podróż ze swoim chłopakiem. Babci średnio podoba się ten pomysł i zaczyna opowiadać wnuczce o swojej młodości.
Pamięta, że...
Jakiś czas temu oglądałam film , tylko nie pamiętam tytułu . Film jest o kobiecie, która starała się o obywatelstwo w jakimś kraju. Ta kobieta opowiada jak trafiła do obozu koncentracyjnego gdzie była lekarzem . Musiała tam przyjmować porody , nie pamiętam co się działo z tymi dziećmi . Wie ktoś jaki film ma tytuł?
Do ściągnięcia lub obejrzenia online. Najlepiej z lektorem lub napisami polskimi. Jeśli ktoś ma, to może byłby w stanie jakoś udostępnić. Pytałem o ten film w wypożyczalni. Nie mają. Pozdrawiam.
Zawsze w filmach jest tak, że mamy jednego głównego bohatera plus ewentualnie kobietę, w której zakochuje się bohater, mamy później bandę złych ludzi i na koniec filmu jest happy end, wszyscy bandyci nie żyją lub są za kratami, a bohater filmu jest cały i zdrowy, a jego wybranka również. Tandetne to.
Dlatego szukam...
Szukam filmu w którym przewozili jakiegoś bardzo niebezpiecznego więźnia do innego więzienia w opancerzonej ciężarówce. Pamiętam że otwierali ją (drzwi tej ciężarówki) takimi jakby rurami. Nie jestem do końca pewna czy było to w filmie czy może w jakimś serialu. Choć bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że w filmie. Z...
więcej
Znacie z filmów prowokacje, czyli tajni agenci lub nietajni, czy nawet zwykła policja usiłują dorwać jakiegoś gościa lub rozbić całą grupę i na koniec filmu urządzana jest jakaś spektakularna prowokacja, na którą nabiera się cel no i wielki sukces i koniec filmu.
Chciałbym inny film, podobny, ale z odmiennym...
Film opowiada historie chłopaka którego od dziecka interesuje ruch samochodowy na autostradzie ,gdzie spędza wszystkie wolne chwile. Później poznaje dziewczynę która wyjeżdża do jakiegoś dużego miasta on jedzie tam za nią i zostaje tam sprawozdawcą mówiącym o korkach drogowych w mieście, pamiętam że film kończy się jak...
więcej