Zapomniałam tytuł filmu który baaardzo chcę obejrzeć. Jest on futurystyczny raczej, rozgrywa się gdzieś w podziemiach jako niby doskonałe społeczeństwo. Wkrótce jeden z nich odkrywa, że tak naprawdę wszyscy są tam hodowani na narządy i postanawia uciec z pewną dziewczyną. Proszę o pomoc ;)
Poszukuje tytułu filmu, oglądałem go jakieś kilkanaście miesięcy temu na TVP. Była to raczej niskobudżetowa produkcja, akcja kreci się wokół trójki osób: Latynosa i pary na amerykańskiej farmie.
Fabuła wiąże się z jakąś tragedia, w wyniku której większość ludzi wyginęła, choć trudno znaleźć tutaj jakąś typowo...
Chciałbym się zapytać forumowiczów czy kojarzą ten film, jeśli tak - to jaki był tytuł, bo ja za nic w świecie sobie nie przypomnę a chciałbym go jeszcze raz obejrzeć.
Oglądałem go z 15 lat temu jako dzieciak, więc opiszę kawałek fabuły po którym może ktoś coś rozpozna.
Były dwie przyjaciółki, które pochodziły z...
Chodzi mi też o zmianę ról, kiedy dorosły zachowuję się jak dziecko i odwrotnie. I w ogóle wszystkie filmy w tym kontekście.
Za przykład uważam film "Władca much"
Z góry dziękuję za pomoc!!
szukam filmu o aligatorach, wiem, że aligatory atakowały ludzi i w trakcie filmu ludzie sami zaczęli się zmieniać w aligatory. ojciec ze złotym zębem zamienił się w aligatora ze złotym zębem, a na końcu dziewczyna siedzi ze swoim dzieckiem a obok niej jej chłopak zamieniony w krokodyla. ktoś kojarzy?
lata 90, ameryka , rodzina 2+1, matka jest przewrażliwiona na punkcie zdrowia swojego syna , swój pokój ma cały w foli i żyje jakby w bańce, ten syn dostał kiedyś erekcji i matka kazała mu mówić jakis kodeks albo spiewac hymn juz nie pamiętam, jak wychodził na dwór to miał jakiś dziwny strój. Proszę o pomoc !!!
pamiętam tylko jedną scene, gość w kombinezonie nurka, w zasadzie takim wyglądajacym jak skafander kosmiczny, zszedł na samo dno rowu mariańskiego...