Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapomniałam tytuł filmu który baaardzo chcę obejrzeć. Jest on futurystyczny raczej, rozgrywa się gdzieś w podziemiach jako niby doskonałe społeczeństwo. Wkrótce jeden z nich odkrywa, że tak naprawdę wszyscy są tam hodowani na narządy i postanawia uciec z pewną dziewczyną. Proszę o pomoc ;)

Witam!
Poszukuję wszelkich filmów z motywem deszczu.
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam!

Poszukuje tytułu filmu, oglądałem go jakieś kilkanaście miesięcy temu na TVP. Była to raczej niskobudżetowa produkcja, akcja kreci się wokół trójki osób: Latynosa i pary na amerykańskiej farmie.
Fabuła wiąże się z jakąś tragedia, w wyniku której większość ludzi wyginęła, choć trudno znaleźć tutaj jakąś typowo...

Chciałbym się zapytać forumowiczów czy kojarzą ten film, jeśli tak - to jaki był tytuł, bo ja za nic w świecie sobie nie przypomnę a chciałbym go jeszcze raz obejrzeć.
Oglądałem go z 15 lat temu jako dzieciak, więc opiszę kawałek fabuły po którym może ktoś coś rozpozna.

Były dwie przyjaciółki, które pochodziły z...

więcej

Oglądałem wiele horrorów ale najbardziej to nie wiem który mi się podobał a wam ? :D

Chodzi mi też o zmianę ról, kiedy dorosły zachowuję się jak dziecko i odwrotnie. I w ogóle wszystkie filmy w tym kontekście.
Za przykład uważam film "Władca much"
Z góry dziękuję za pomoc!!

szukam filmu o aligatorach, wiem, że aligatory atakowały ludzi i w trakcie filmu ludzie sami zaczęli się zmieniać w aligatory. ojciec ze złotym zębem zamienił się w aligatora ze złotym zębem, a na końcu dziewczyna siedzi ze swoim dzieckiem a obok niej jej chłopak zamieniony w krokodyla. ktoś kojarzy?

użytkownik usunięty

lata 90, ameryka , rodzina 2+1, matka jest przewrażliwiona na punkcie zdrowia swojego syna , swój pokój ma cały w foli i żyje jakby w bańce, ten syn dostał kiedyś erekcji i matka kazała mu mówić jakis kodeks albo spiewac hymn juz nie pamiętam, jak wychodził na dwór to miał jakiś dziwny strój. Proszę o pomoc !!!

pamiętam tylko jedną scene, gość w kombinezonie nurka, w zasadzie takim wyglądajacym jak skafander kosmiczny, zszedł na samo dno rowu mariańskiego...

Witam. Szukam filmu w którym kobieta potrąciła dziecko i uciekła z miejsca zdarzenia. Dziecko ma chyba ok. 8 lat. Ma za niedługo lecieć w TV ale nie pamiętam tytułu. Bardzo prosze o pomoc :)