Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamiętam niestety tytułu filmu ale może wy mi pomożecie? A więc tak...
Pamiętam, że w tym filmie była grupka przyjaciół (kilka chłopaków i kilka dziewczyn)
którzy CHYBA rozbili obóz w lesie i nazajutrz poszli do jakiś ruin i tam spotkali wampiry jedną chyba położyli w jakąś trumnę czy coś a inni chyba uciekli...

Witam,
Szukam filmu w ktorym dzieci poszly do drugiego domu, kiedy w pierwszym bylo sporlanie rodziców i te dzieci zaginęły. W ogóle chodziło o to jak daleko mogą posunąć się rodzice żeby znaleźć swoje dzieci.
Czekam na odpowiedź.

Zanim zalozylem wątek przeszukalem forum. Problem pojawia sie od 2009. Zaglada tu ktos z administratorow? Bo to jest zenujace zeby takie proste pakietowe funkcje nie dzialaly. ZENADA.

Witam, poszukuję filmów, w których akcja rozgrywa się w psychiatrykach.

Oglądałam już: lot nad kukułczym gniazdem, przerwaną lekcję muzyki, całkiem zabawną historię.

Znacie podobne filmy? :)

Szukam filmu o dziewczynie która uciekala przed jakimiś czarnymi zjawami pomagał jej chłopak który przeistaczal się w tą znajawe

Oj nie wiem od czego zacząć . Film był o mężu i żonie . Mąż zdradzał swoją żone wiec ta postanowila sie na nim zemscic w nieco inny sposob. Wynajela 'zbirow' zeby porwali ja i meza i wzieli ja jako zakladniczke a mezowi kazali robic rozne zadania raczej film akcji. pamietam jedna scena byla taka ze kazali im wybrac...

Hej, mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto będzie mógł mi pomóc.
Jakiś czas temu oglądałam z siostrą film, chciałyśmy obejrzeć go ponownie, niestety nie pamiętamy tytułu.
Film opowiadał historię o dwojgu ludzi, którzy co kilka lat przypadkowo się spotykali. Ona na początku była punkówą, później została fotografem....

więcej

Mam taki problem ,że teraz większość filmów dodawanych jest z lektorem i nigdzie nie można znaleźć filmu z napisami , więc pytam się was jakiego " typu" filmy wy wolicie oglądać ?

Poszukuje filmu opartego na przyciąganiu przeciwieństw. Po połączeniu Niemiec pewien arogancki typ jedzie/zostaje wysłany na tereny byłego NRD. Ma tam przejąć/zamknąć restaurację? (nie jestem pewna, czy nie nakładam na siebie dwóch niemieckich filmów ) i zakochuje się w kobiecie, która go nie znosi (ona chyba mieszka...

więcej

Czy możecie mi dać jakieś sceny lub tytuły filmów w których występują wątki medyczne czyli np:
-resuscytacja
-ekg ( szczególnie)
- badania serca itp.