Witam. Krótko i zwięźle (był to raczej film erotyczny): Matka mieszka wraz ze swoją córką. Mama poznaje mężczyznę, z którym się kocha. Lecz po pewnym czasie ich córka postanawia knuć intrygę między nimi (podrywa faceta matki), jest bardzo ładna, więc i facet daję się ulec - mają romans. W końcu przekonuje go do tego,...
więcejNa forum prawie każdego filmu można znaleźć wątki, w których kłócą sie fani danego filmu i jego przeciwnicy. Tylko zastanawia mnie jedno, po co to wszystko? Każdy ma przecież inny gust filmowy i nie trzeba od razu obrażać kogoś kto jakiś klasyk ocenił na 1, a głupią polską komedię na 10. Co to kogo obchodzi jak inni...
więcejfilm z lat 90 opowiadający o parze seryjnych morderców, którzy chcieli pobić rekord liczby morderstw. Nie jest to Natural Born Killers ani Kalifornia, ale podobny klimat. Pamiętam scenę, w której para morduje chorych w szpitalu
"Za tydzień wychodzę za mąż ale jak byś chciał mogę to odwołać i zostać z tobą." Szukam filmów w których pada taka kwestia lub sytuacja. Jak do tej pory odnalazłem 2 lub 3.
1. Ptaszek na uwięzi -
2. Cztery wesela i pogrzeb -
3. Daleko od Szosy - tutaj nie pamietam dokładnie ale chyba była taka sytuacja.
Może...
Witam,
Szukam dosyć starego filmu s-f, otóż film jest oczywiście produkcji US, główny bohater grał na automacie w zapadłej dziurze i przez pobicie rekordu został wylosowany na pilota myśliwca w kosmicznej wojnie. Pamiętam że prowadził myśliwiec z jakimś kosmitą.
Witam szukam filmu może ktoś go kojarzy jest on o tym jak ludzie uciekają w kosmos po tym jak obcy zatakowali ziemię i wyruszyli w kosmos w poszukiwaniu nowego domu ludzie na kilku statkach pamiętam że był serial składający się z kilku odc jak i cały film i nie chodzi mi o Battlestar Galactica
Pozdrawiam dzięki za...
Wraz ze znajomym szukam pewnego horroru, jego pobieżny opis słowami kumpla:
"Grupa znajomych jedzie busem, bus się psuje i ktoś podwozi ich do pozornie opuszczonego szpitala"
Poszukuję filmu który widziałem jakiś czas temu i chciał bym obejrzeć go ponownie opowiada on o o hotelu w którym gości hotelu czasem zapraszano do kuchni i tak jakby na niby z nimi tańczyli i nagle ich jakby dźgali nożami i zabijali.
Gatunek filmu jak się nie mylę to horror .
Z góry bardzo wdzięczny...