Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tylko nie zmierzch ;]
Coś o wampirach , czy czarownice , i tak dalej. ;]

Witam . Potrzebuje pomocy bo od kilku dni poszukuje odpowiedzi na pytanie . Z jakiego filmu pochodzi piosenka Pauli Abdul "rush rush"
film musi pochodzic z lat 91-95 chyba ratujcie !!!

Witam,

Za młodu pożyczałem od dziadka kasetę VHS, z filmem, chciałbym znaleźć tytuł tego filmu. Film z lat 90, może nawet 80, w kolorze:) Akcja filmu opierała się na potworach w metrze. Bohaterem - tych faktów nie jestem pewien - był czarnoskóry policjant. Tego co jestem pewien to, to, że miał zapalniczkę która nie...

więcej

Jesli tak to do ktorego filmu?

Pamiętam, że kiedyś był taki film animowany (chyba), w którym był jakiś straszny i przerażający król, który za nieposłuszeństwa obcinał ludziom ręce. To w sumie wszystko co pamiętam. Niewiele tego, ale ja jestem przekonana, że widziałam ten film. I na pewno był to film animowany. Wiecie coś, czy mnie się coś przyśniło?

więcej

użytkownik usunięty

Tytuł jest zdaje się dość popularny, ale za nic nie mogę go sobie przypomnieć. Pamiętam w dodatku tylko jedną, wcale nie bardzo istotną scenę - na autostradzie główni bohaterowie jadą na czołówkę z szeryfem, ścigani przez wiejskiego głupka w ciężarówce, w ostatniej chwili skręcają, a szeryf zalicza czołówkę z głupkiem...

więcej

Więc tak, film jest chyba jednym ze starszych filmów ponieważ oglądałem go jakieś 7 lat temu. Film opowiada o dziewczynce która zagubiła się w labiryncie Minotaura lecz jakimś sposobem gdy go znalazła zaprzyjaźnili się i wspólnie odnaleźli wyjście z labiryntu. W dalszym ciągu filmu napotykamy różne postacie...

Film polskiej produkcji. Główny bohater miał na imię Dżordano i był zesłany na ziemię przez anioły by czynić dobro i się zakochał w terapeutce. Z góry dzięki na pomoc!

Witam, poszukuję filmu w stylu dramatu, niewiele z niego pamiętam, ale na pewno opowiadał o dziewczynce, która grała na fortepianie i podczas jednego z występów dostała krwotoku z nosa. Po badaniach okazało się, że ma białaczkę i najlepszym rozwiązaniem jest wyjazd na wieś. Pojechała do jakiegoś wujka czy dziadka nie...

więcej

To co pamiętam:
- film z gatunku thriller albo nawet horror
-dziecko nie pamiętam czy dziewczynka czy chłopczyk miało gorączkę
podczas której widziało jakiś dom a w tym domu dziecko
- ten dom później rysowało na kartcę i tak jak narysował to później go widział w śnie (narysował dziecko w tym domu ale ono nie mogło...

więcej