Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktos moze skad wziac ten film z dubbingiem pl. Wiem ze byla wersja z dubbingiem bo mialem kiedys na VHSie

Poszukuję filmu, który widziałam kilka lat temu. Wydaje mi się, że mężczyzna (mąż?) prześladuje kobietę (żonę?), próbuje ją zastraszyć i zabrać jej dziecko. Pamiętam jedną ze scen, która rozgrywa się na cmentarzu, kobieta biega wkoło ponieważ widzi między grobami biegnące dziecko (swoją córkę?), jest to chyba jakaś...

Hejoo wszystkim ;) Poszukuję pewnego filmu, który oglądałam dawno, dawno temu. Główną bohaterką była blondynka, która mieszkała z głupimi modelkami i pewnego razu gdy podglądała mężczyznę który mieszkał naprzeciwko zobaczyła jak morduje on kobietę i dalej nie pamiętam ale wiem, że na koniec byli razem. xd Chciałabym...

więcej

w nowym roku postanowiłam zmienić swoje "nawyki filmowe" i pragnę skosztować klasycznego kina :) moja pytanie brzmi zatem: czy moglibyście doradzić mi film z Katharine Hepburn wart obejrzenia?

1.Szukam filmu który widziałem w latach 90
Chyba był z serii Walt Disney przedstawia
Matka ojciec i syn są w restauracji
Mają pecha zastrzelono na ich oczach gangstera
Najwięcej pamięta syn
Jak zeznaje ojciec mówi do matki: czy to ten dzieciak który nie pamięta kiedy jest dzień matki
W sądzie jego zeznania sa...

Poszukuję dwóch skrajnych (arcydzieło vs. gniot), ale fachowo napisanych i dobrze uargumentowanych recenzji danego filmu.
Najlepiej jeśli byłby to film co najwyżej sprzed kilku lat, a recenzje pochodziły z dużych serwisów zajmujących się filmową tematyką, bądź były napisane przez ludzi w tym środowisku uznanych.
Czy...

więcej

Wie ktoś gdzie można go obejrzeć? Bo ani na filmwebie go nie ma ani nigdzie w internecie, moze nosi jakis inny tytuł ? Na tvp1 podaje '' Rosyjska Ruletka'' 2010 thriller. Niemcy/Austria

Witam, szukam filmu w którym na samym początku jest że dwójka dzieci, chłopaków rywalizuje w zawodach breckdance czy jakiś podobnych i jeden z nich(główny bohater) spada ze sceny i zapada w śpiączce. Po czym wybudza się w niej wieku kolo 20-30 lat i chce dalej realizować swoje marzenie z dzieciństwa czyli bycie tym...

Witam. Powoli przygotowuje się do prezentacji maturalnej, mój temat to "Psychologiczny obraz mordercy w literaturze i
filmie" Chciałam się poradzić co do moich wyborów. A więc tak wybrałam;
Pachnidło (film)
Psychoza (film)
Kuba Rozpruwacz. Portret zabójcy (książka)
Zbrodnia i kara.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem