Ona pracuje w banku, on jest informatykiem, pewnego dnia wybucha jego auto,w którym teoretycznie ginie. Po czasie zjawia się u żony, okazuje się że w aucie siedział ktoś inny. Pamiętam jeszcze że chodziło o to że był szantażowany, mieli zabić żonę jeżeli nie napiszę wirusa którego umieści na pendrive ie żony, aby ta...
więcej
Oglądałam go ponad 15 lat temu w telewizji. Pamiętam tylko jedną scenę - starszy gość ucieka przez metalowy korytarz przed kimś z nożem. I ten ktoś przystawia mu nóż do głowy, prawdopodobnie nacina skórę i zamiast krwi leci coś w rodzaju piany.
Pomocy, błagam
Coś w klimacie polskiego filmu "Łowcy skór", "Ambulance" z Erikiem Robertsem, albo coś koło tego, gdzie karetka porywa ludzi i dalej lekarze go uśmiercają. Oglądałem już film "Trauma", "Room 6" i tym podobne. Coś jeszcze jest w tej tematyce??
Witam. Szukam filmu chyba francuski. Chlopak przenosi sie do szkoły lubi plywac ma brta młodszego. Jest otyla dziewczyna ma młodszą siostrę. Spotykają się gdy maja odebrać rodzeństwo. Zakochuja się.matka szpieguje dziewczyne czytając jej sms z chłopakiem.partnerki matki gra jazz. Ojciec dziewczyny jest bogaty....
szukam filmu w którym robili sobie zdjęcie rosyjskim aparatem i ginęli mówili w tym filmie po rosyjsku wiem że było kilka takich filmów ale chodzi wlasnie ze w tym byli rosyjscy aktorzy
Witam. Czy moglibyście polecić jakieś fajne filmy z wątkiem kryminalnym lub sensacyjnym podobne do "Zabij mnie jeszcze raz", w których jakaś przebiegła dwulicowa dziewczyna próbuje wykorzystać naiwnego mężczyznę dla własnych celów? Najlepiej gdyby to były filmy trochę starsze, np. z lat 90., lub końcówki lat 80., ale...
więcej
A tu widzę że nie ma np. serii 3 czeskich filmów z mojego dzieciństwa:
1- "Klatka pełna ptaków"
2 - "Walizka pełna złota"
3 - "Tuba pełna piany"
Ktoś jeszcze prócz mnie je kojarzy ?
Film czarno biały, USA, z lat 40.50. lub 60. Thriller. Pamiętam tylko zdjęcia podwodne, niespotykane w innych filmach z tego okresu, miejsce zbrodni, wodorosty przechodzące we włosy ofiary, dość długie ujęcie.