Cześć :) nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu: rodzina przeprowadza się w nowe miejsce, nastoletnia córka zaczyna spotkać się z grupą surferów, syn ma problemy z narkotykami, pod koniec filmu okazuje się, że popełnił samobójstwo.
Szukam filmu prod. francuskiej z roku plus minus 2015, o puszystej dziewczynie, która jedzie na wczasy, nie pamiętam, czy odchudzające, czy po prostu do SPA. Film przedstawia perypetie mieszkańców tego ośrodka. Barwny, pozytywny film.
Szukam filmu w którym pojawiają się retrospekcje jak ojciec uczy córkę zabijać zające/króliki. Film raczej nowy, plus/minus 2015, gatunek romantyczny (zapamiętałam to zabijanie, bo mi nie pasowało do gatunku), główna bohaterka to chyba blondynka.
Cześć!
X lat temu będąc dzieckiem widziałam horror b emitowany podaje że na kanale TVN stosunkowo późno w nocy. Jedyne co mi się wyryli w pamięć to motyw że w kompleksie jakiś mrocznych pomieszczeń to chyba by jakieś piwnice szła kobieta/albo dziewczyna i w jednym z tych pomieszczeń stał piękny czarny koń. Kiedy...
Ok 5lat temu oglądałem horror gdzie grupka nastolatków jedzie na "grzybobranie" po wszystkim zaczynają mnie przerażające halucynacje z jakaś rodzina którą rzekomo ich morduje po wszystkim okazuje się że to ktoś z grupy albo wszyscy mordowali siebie nawzajem, pamiętam też że dwa chyba horrory miały ten sam tytuł.
Dzień dobry. Poszukuję filmu, ale mam jedynie kilka mglistych, dość dziwnych wspomnień- był ojciec i syn; syn miał sad, w którym rosły ogromne owoce, on je chyba jakoś modyfikował genetycznie.. pamiętam też scenę, w której nauczycielka z lokalnej szkoły przyszła do tego sadu z grupą dzieci. Czy ktoś pomoże? :)
Nie pamiętam dużo, ale strasznie siedzi mi w głowie i muszę sobie przypomnieć.
Grupa znajomych pojechała do jakiegoś miasta (dużego), jak gdzieś tam byli to widzieli że jakaś sekta chce złożyć nagą kobietę w ofierze i ją uratowali. Wszystko było dobrze, ona siedziała u nich w pokoju hotelowym itp, po czym okazało...
Witam czy ktoś wie kiedy będzie Venom 3? po napisach jest sceena w którym widac ze Venom miał zostać zmazany lub został a potem jak oglądał telewizjie to w telewizji widział spider-mana
Hej, czy ktoś kojarzy film z Brodym, w którym on gra przestępcę, ściga go kobieta policjantka, w jednej ze scen, gdy jest zatrzymany na komisariacie lub w areszcie i skuty kajdankami, wyciąga z dłoni lub palca szpilkę lub jakiś drut, otwiera kajdanki i ucieka przez okno na ruchliwą ulicę, gdzie kradnie samochód i...