Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słuchajcie, zauważyłam, że już dawno nie pojawia się na forum ta gra. Czyżby umarła z braku
zainteresowania? Jeżeli macie ochotę ją kontynuować, to dajcie znać w tym temacie :) (Jeżeli
nie, to też dajcie znać). Na wszelki wypadek podam zasady:

(Kontynuacja gry ziggylugosi)

Zabawa polega na przesłaniu zdjęcia z...

Witam, mam za zadanie znaleźć filmy surrealistyczne. Przez kilka godzin mają one być wyświetlane na rzutniku i mają stanowić formę dekoracji. Chodzi mi o filmy, które bardziej wizualnie, niż tematycznie poruszają motyw surrealizmu.
Z góry dziękuję :)

filmy związane z dawnym życiem na wsi możecie polecić.Filmy które przedstawiały by prace w polu,wiejskie obrzędy, ludowe zwyczaje oprócz ,,Chłopów''.Ogólnie wiejskie klimaty.

Jakie znacie tytuły filmów bo nic nie mogę znależć i na pewno to nie jest komedia.

W teledysku do piosenki "Let the Sunshine In" autorstwa Hair, wykorzystano fragmenty jakiegoś filmu o wojnie. Co to za film?

Niech ktoś poleci jakiś horror, ale nie gore ani nie egzorcyzmy. Pozdrawiam

Witam, szukam filmów o bandytach/mordercach/złych ludziach napadajacych na rodzinę, dom rodzinny . Z góry dziękuję za pomoc :)

szukam filmu o wyścigach samochodowych albo motocyklowych (nie pamiętam już bo dawno temu oglądałem). Pamiętam , że chyba kolega głównego bohatera zginał ścigając się i że ten główny bohater był zakochany w jakiejś dziewczynie która przegrał w wyścigu (o ile dobrze pamiętam) i ona musiała zamieszkać z jakimś bogatym...

więcej

Film oglądałem bardzo dawno temu i zapomnialem nazwy jedynie co pamiętam to to jak czerwone BMW jedzie autostradą w środku siedzi kobieta i mężczyzna w pewnym momencie kobieta przypadła mężczyznę zapalniczka mimo to jadą dalej.Niestety tylko tyle pamiętam jeśli ktoś zna tytuł proszę o odpowiedź

Dawno oglądałem ten film więc tytuł i bohaterowie są dla mnie jak przez gęstą mgłę. Temat jak na horror oklepany. Młodzi ludzie pewnego razu znaleźli się w lesie a tam grasują jakieś podejrzane typy. Przy czym nie były to mutanty ani zombie tylko jacyś psychopaci z jakieś sekty. Najbardziej charakterystyczna scena dla...

więcej