W teledysku do piosenki "Let the Sunshine In" autorstwa Hair, wykorzystano fragmenty jakiegoś filmu o wojnie. Co to za film?
Witam, szukam filmów o bandytach/mordercach/złych ludziach napadajacych na rodzinę, dom rodzinny . Z góry dziękuję za pomoc :)
szukam filmu o wyścigach samochodowych albo motocyklowych (nie pamiętam już bo dawno temu oglądałem). Pamiętam , że chyba kolega głównego bohatera zginał ścigając się i że ten główny bohater był zakochany w jakiejś dziewczynie która przegrał w wyścigu (o ile dobrze pamiętam) i ona musiała zamieszkać z jakimś bogatym...
więcejFilm oglądałem bardzo dawno temu i zapomnialem nazwy jedynie co pamiętam to to jak czerwone BMW jedzie autostradą w środku siedzi kobieta i mężczyzna w pewnym momencie kobieta przypadła mężczyznę zapalniczka mimo to jadą dalej.Niestety tylko tyle pamiętam jeśli ktoś zna tytuł proszę o odpowiedź
Dawno oglądałem ten film więc tytuł i bohaterowie są dla mnie jak przez gęstą mgłę. Temat jak na horror oklepany. Młodzi ludzie pewnego razu znaleźli się w lesie a tam grasują jakieś podejrzane typy. Przy czym nie były to mutanty ani zombie tylko jacyś psychopaci z jakieś sekty. Najbardziej charakterystyczna scena dla...
więcejFilm opowiadał o dziewczynie(ok 20 lat?) odnalazła swojego ojca po wielu latach(czy jakoś tak) i się zaprzyjaźnili. I on miał lekką obsesję na punkcie jakiegoś skarbu. I chyba chciał właśnie tej swojej córce go dać, bo ogólnie był już dość stary, a za bardzo niczego się nie dorobił. W końcu razem z córką udali się nocą...
więcej2 lata temu na HBO oglądałam film. Film był o groźnym gangsterze który aby zdobyć wizę dla córki wydał ją za mąż za obcego jej mężczyznę. Później wylatują na rajską wyspę gdzie spędzają miesiąc miodowy i z czasem się w sobie zakochują. Jednak podczas miesiąca miodowego córka gangstera zostaje porwana przez jego...
Znaczy się typu Disneya albo coś.
Mam moze 21 lat ale cóż czasem se wracam do takich seriali ;p
np. Coś jak h2o wystarczy kropla albo Hannah Montana czy czarodziejki z cos tam coś tam hehe ;p
witam poszukuję filmu lecz niestety pamiętam tylko drobny fragment
film chyba opowiada o rodzinie w której jest matka i dwoje dzieci syn i córka
fragment który pamięta mówi o tym że młoda córka coś zrobiła nie tak po czym matka kazała swojemu synowi topić córkę w wannie aż nie zrozumie konsekwencji swego czynu może...