Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy to nadal ranking filmwebu, czy może do tego starego trzeba się jakoś dokopać?
Wszystko stanęło na głowie, przynajmniej w rankingu aktorów. Czy to możliwe, że przy niezmienionej średniej ocenie aktor przemieścił się o 100 miejsc w górę (lub w dół)?
Ten ranking nawet nie przypomina tego sprzed aktualizacji serwisu...

więcej

Są dwie przyjaciółki i ta jedna jest zazdrosna o tą drugą, i pewnej nocy tej zazdrosnej, ta druga wpada pod koła samochodu, ma skręconą nogę, a później zazdrosna udaje że się nią zajmuje, a tak naprawdę przetrzymuje ją w piwnicy i kiedy tamta chce uciec, dowiadując się o prawdziwym jej charakterze, ta zła tnie jej nogę...

więcej

Szukam horroru,który oglądałem bodajże 8-10 lat temu.Nie pamiętam już dokładnie fabuły,ale chodziło o to,że była w tym filmie para kochających się młodych ludzi,ona zaszła w ciążę ale albo on albo razem nie chcieli tego dziecka.Poddała się aborcji podczas,której umarła.Po śmierci nawiedzała tego chłopaka strasząc go w...

więcej

Szukam już od dłuższego czasu pewnego filmu, była to komedia, zresztą bardzo śmieszna.
Opowiadała o tym że jakiś hm... staruszek- bardzo bogaty- udawał chorobę. Jeździł nawet na wózku inwalidzkim. Oczywiście w rzeczywistości był w świetnej formie- dobrze pływał, miał dużo młodszą kochankę, grał w tenisa o ile sie nie...

więcej

Cześć! Któregoś niedzielnego popołudnia zeszłego roku oglądałam fajny film. Kategoria: fantastyczny, baśniowy, dla całej rodziny.

Pamiętam niewiele:
- domek w lesie, który zamieszkiwała rodzina. Dzieci z tej rodziny widziały stwory (zielone? gobliny?) wokół swojego domu, dorośli nie;
- jedna z dziewczynek znalazła...

więcej

tak mi sie wydaje ze film nazywa sie 10 nieszczesliwych wypadków. chodzi o to ze rodzenstwo zostaje sierotami i wój ich przejmuje ktorego w sumie nie znają. On ma trzecie oko i powoduje takie sytuacje aby oni tez zgineli. Wiem ze najmłodsza siostra to słoneczko taka mała i gryzie wszystko ta starsza zawsze zawiązywała...

więcej

Poszukuję jakieś fajnej komedii, coś jak Jump Street, ale niekoniecznie. Czekam na jakieś propozycje.

Siema.
Pisze z telefonu, wiec może być nie do końca czytelnie. Myślę jednak, ze dacie rade!

Jak w temacie szukam filmu który opowiada o losach rozwiedzionej kobiety wraca z dzieckiem. Mieszkają na odludziu, obok wprowadza się płatny morderca, ktory ma ich sprzatnac. Z czasem zaprzyjaźniają się i morderca zaczyna...

więcej

Dawno nikt nie odnawiał tematu, zasady są proste: jedna osoba podaje kilka tytułów filmów, a reszta ma zgadnąć co je łączy. Ja zaczynam.
Drive
Hot shots
Psy

Poszukuje filmu o dziewczynie mieszkającej obok przystojnego chłopaka, który cały czas sprowadza do mieszkania różne dziewczyny i nie daje jej spać (chyba wiadomo z jakiego powodu ;) ). Po jakimś czasie jednak się przyjaźnią i na końcu zakochują. Bohaterowie mają pewnie ok 20 lat i akcja jest rozgrywana w USA. Proszę o...

więcej