Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem kiedyś jakiś film/serial w którym byli koledzy, jeden drugiemu chyba na urodziny kupił konsole, albo gre, jeden grał u siebie w domu a drugi u siebie. I ta gra była tak jakby interaktywna, że zakładali takie google VR i przenosili się do świata gry. Gra bijatyka i jeden był kobietą w tej grze a drugi facetem....

więcej

Cześć :)

Mam do Was ogromną prośbę. Piszę pracę magisterską na temat oddziaływania filmów o tematyce sportowej na odbiorców i w związku z tym chciałabym Was poprosić o wypełnienie mojej ankiety ;) Jest ona całkowicie anonimowa, a jej wypełnienie zajmie kilka minut. Niżej wrzucam link ;)
Będę ogromnie wdzięczna za...

więcej

Szukam filmu, w którym nastolatka nie jest w kręgu tych lubianych i kiedy nadaża się okazja dyskoteki szkolnej, ładnie się ubiera i na nią idzie. W łazience dopadają ją dziewczyny, które ją tam gwałcą szczotką. Jaki to film? Czy ktoś kojarzy?

użytkownik usunięty

Grupa żołnierzy alianckich znajduje w jakimś zamku/klasztorze coś na kształt hitlerowskiego laboratorium Frankensteina.

Gdzie można obejrzeć krótki film Wonder Girls z 2018roku z Anna Karczmarczyk.

Witam szukam horroru o grupce nastolatkow ktorzybjads do jakiegos domku na odludziu, w lesie... I ktos och zabija, okazuje aie ze to ojciec ich kolego psychilatra... Ktos coś?

Szukam typowych filmów kryminalnych gdzie gliniarz/detektyw prokurator rozwiązują sprawy . Z tym że wszystkie Sherlocki/Poiroty znam szukam czegoś mniej znanego ew nowszego jak...

Z góry dodaję że nie są to Pogromcy mitów. Był taki program zawsze przed południem z 4-5 lat temu, dwóch młodych facetów ogląda na laptopie różne filmiki i wyczyny ludzi, jeśli mogą ich namierzyć to jadą do nich, podróżują po całym świecie by im udowodnić, że to co pokazują jest nie realne, że filmik jest oszustwem.

Witam!
Poszukuję filmów o teście Turinga i maszynach, które go zdały.
Najlepiej będzie, jeśli sformułowanie "test Turinga" wprost padnie w dialogach z takiego filmu.
Pozdrawiam
Gunmin Dummledore.

Gdzieś przeczytałem cytat 'Plec męska to kwestia urodzenia ... Bycie mężczyzna to kwestia wyboru'. We współczesnym świecie znikoma jest ilość męskich wzorców zachowań czy postaw. Role męskie i damskie zacierają się i świat stał się bardziej wykastrowany względem facetów. Proszę pomóżcie mi w wyborze filmów w których...

więcej