Nie pamiętam tytułu filmu skandynawskiego (duńskiego?) Film nowy, plus minus 2017 opowiada o kilku przejawach molestowania. Zaczyna się od dziewczyny nagabywanej w autobusie.
Cześć,
poszukuję pewnego filmu, który opowiadał o jakiejś drużynie z niższych szczebli piłkarskich. Drużynie standardowo nie szło, aż w końcu przejął ich jakiś przypadkowy gościu/kibic i wyniki uległy zmianie.
Szczegółów więcej nie pamiętam, film był bodajże angielski, ale nie dam sobie głowy uciąć.
Dzień dobry,
Około 17 lat temu widziałem film w telewizji którego nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Pamiętam głownie jedną scenę:
widać było drzwi, muzyka suspence grała w trakcie przez 4-5 sekund. Jumpscare następujący przedstawia postać męską która przebija się głową przez drzwi prosząc w desperacji o...
Witam nie mogę sobie przypomnieć tytułu z tego co pamiętam serialu ,może ktoś pomoże ,oto co pamiętam: jedna z bohaterek pracuje w sklepie czy też butiku z ciuchami zdaje się gdzieś w LA ,ale nie jestem pewien blondynka z kreconymi włosami ,dziewczyna bardzo często się przebiera i ma bardzo przemyślane stroje...
Siemka. Szukam filmu animowanego, oglądałem go jak byłem dzieckiem 10/13 lat temu. Pamiętam że w tym filmie była wioska i była atakowana przez demony, albo jakieś inne stwory. Był taki mały chłopiec z którego się śmiali że był mały, no i jakas wiedźma, czarownica która te demony kontrolowała żeby atakowały wioskę....
Witam. Poszukuję filmu, który oglądałem pod koniec lat 80tych za dziecka. Z tego co pamiętam, chodziło o górników i zasypana lub zalana wodą kopalnie w której zostali uwięzieni. Była ich tam pewna grupa w tym chyba jeden młodszy. Jeden z górników próbował nabrać wody do buta roboczego po czym do tej wody wpadł. To...
"Pod słońcem Toskanii", "Paryż może poczekać" poproszę o polecenie podobnych filmów.
Zbieżność głównej aktorki przypadkowa ;)
Tak jak w tytule, film prawdopodobnie francuski. Z fabuły pamietam, ze młody chłopak dorabia w wakacje przy montażu altan ogrodowych, Tam spotyka główna bohaterkę która trenuje aby dostać się do wojska. zaprzyjaźniają sie i postanawiają wyruszyć na wędrówkę, survival do lasu gdzie jedno z nich ledwo uchodzi z życiem.