Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam

Szukam lekkich filmów w sam raz na lato . Coś z gatunku "na dobry nastrój " . Miło by było gdyby filmy miały jakieś przesłanie,nie koniecznie jakieś filozoficzne rozkminy o życiu . Ale fajnie by było gdyby nie były jakimiś głupimi "zapychaczami " .
Może podam parę przykładów żeby było wiadomo o co mi chodzi...

więcej

Też tak macie (ja 27 lat), że ciężko wam obecnie oceniać filmy na 8,9,10 ? Ósemka jeszcze czasem się zdarzy, ale 9 i 10 to można zapomnieć. Kiedyś jakoś było łatwiej a teraz niby film jest ok, ale głównie oceniam na 7 no i wiadomo dużo 6 czy 5. Nie wiem czy to przez to, że filmy nie są już oryginalne, dużo podobnych...

więcej

..,,,,,,,,,,.Get Wealth (MONEY) With ILLUMINATI Secret Organization Of Riches +27780171131 and Say Goodbye to Poverty in uganda South Africa, Gauteng, Free State, KwaZulu-Natal, North West, Limpopo, Mpumalanga, the Northern Cape, Western Cape, Eastern Cape, Pretoria, Johannesburg, Germiston, Sandton, Vanderbijlpark,...

więcej

niestety nie wiem nic o filmie wyświetlił mi się w Internecie zwiastun i jedyne co zdążyłam zrobić to screena. Może ktoś wie o jaki film chodzi. Screen jest aktualnie ustawiony jako moje zdjęcie profilowe. pozdrawiam

HEJ! niedawno zalogowalam sie na tym portalu i nie wiem jak dodawac opisy czy recenzje filmow. Bo bardzo chciala bym zbierac punkty :) Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

Hej, jak ktokolwiek z wyjadaczy albo obeznany w temacie to przeczyta, niech się odezwie. Poszukuję takiego filmu, nie pamiętam nawet czy stary, ale na pewno ma z 10 lat minimum, o porywaczu dzieci, generalnie chyba był taki motyw z obrzezaniem chłopca małego tam, gość trzymał ich na jakiejś farmie z dala od miasta, a...

więcej

Dwa słowa: Michael Edwards.

Serwus. Szukam filmu wojennego(?), fabuła głównie opierała się na tym, że oddział żołnierzy wyruszył do domu na dużej otwartej przestrzeni z zamiarem eskortą mieszkającej tam ważnej osoby, był to raczej jakiś dziadek. Gdy dotarli do domu okazało się, że są w pułapce snajpera który zabijał jednego po drugim. Reszty...

Chciałabym zadać małe pytanie. Co sądzicie o tych książkach/filmach i czy nie jest to zbyt fantastyczne.

Witam poszukuje 2 filmów, pierwszy z nich oglądałem dobre 15lat.
Film był o wieczorze kawalerskim na którym przez przypadek ginie prostytutka a koledzy postanawiają zatuszować niefortunne zdarzenie jest też w nim syduacja gdzie ową prostytutka zakopuja gdzieś na pustyni.

W drugim filmie w intrygę zostaje wplątane...

więcej