Oglądałam ją może w 2003 roku bajka rysunkowa może z lat 1990-2000, o chłopcu który spadł chyba z drzewa i trafił do nieba, tam akurat aniołki przygotowują prezenty dla Pana Jezusa, chłopczyk nie ma prezentu więc podaruje swoje pudełko, w którym ma obrożę po nie żyjącym swoim piesku. Chłopiec w zamian za prezent...
Dziewczyna (blond) ma bardzo rozrywkowe życie. Pobili ją chłopacy po imprezie. Znajduje ją na pewno afroamerykanin i zabier do domu. By ukrócić jej seksualne zapędy trzyma ją na łańcuchu. Jaki to tytuł?
Hej, szukam sympatycznego filmu ktory lecial co prawda w niemieckiej tv tuz przed swietami Bozego narodzenia ale moze w polskiej tv tez byl- dziewczyna( ladna blondynka) przyjezdza na polecenie swego ojca na pare dni przed swietami do miejscowosci gdzie stoi motel-hotel prowadzony przez sympatyczna starsza pare z...
Witam,
Poszukuje tytułu filmu, który oglądałem jakiś czas temu.
Streszczenie fabuły:
Misja (prawdopodobnie w Iraku)- żołnierze wchodzą do podziemnego pomieszczenia znajdując tak osoby zarażone wirusem.
Prawdopodobnie w Sydney para nastolatków spotyka w kanale umierającego żołnierza zarażonego wirusem (bacta)....
Młode małżeństwo z noworodkiem w drodze na święta Bożego Narodzenia gubi drogę w śniegu. W samochodzie nie ma już paliwa więc postanawiają wyruszyć w drogę pieszo, w poszukiwaniu pomocy. Oboje są wojskowymi, więc mimo trudu podróży dają sobie radę. Film oparty na faktach. Nie znam niestety żadnego aktora, produkcja...
Witam od wielu już lat poszukuje dwóch filmów- może ktoś mi jest w stanie pomóc :)
1.Film amerykański wydaje mi się że z lat 40-50 s-fi. Pamiętam tylko jedną scenę- w filmie jest ukazana przyszłość tj. lata 80te i jeden z bohaterów mówi ze już nie robią foteli i tapczanów z normalnego materiału tylko z jakiegoś...
Mam pytanie, wiecie moze z jakiego filmu są te gify?
https://38.media.tumblr.com/c5356459fed7f638ac83ddb23c872992/tumblr_mxjswmLfzA1q j7u8ao1_500.gif
Mój ulubiony to chyba "Witaj, Święty Mikołaju".
Nie muszą to być filmy stricte świąteczne, ale zwyczajnie kojarzące się z tym czasem i często emitowane w święta (np. "Szklana pułapka").
Głosujemy.
Film według mie był podobny do matrixa tyle że główną role grała kobieta która ratowała młodego klona który był nosicielem horoby w pewnym momencie przy końcu przecieła się ostrzami i jej stró zmienił sie na czerwony tyle pamiętam licze na odpowiedz :)