Tytułowa zabawa tak naprawdę zabawą wcale być nie ma, a jedyne co ma na celu to wykorzystanie Was do znalezienia perełek (w mojej opinii) podobnych do tych, które wymieniam niżej. Zapraszam więc do niezabawy i zachęcam do proponowania tytułów pasujących do poniższego zbioru. Klucz doboru dowolny, bo też jedyne co...
Witam!
Mam problem z odnalezieniem filmu:
produkcja: czeska/słowacka/czechosłowacka komedia
akcja: lato, dwóch przyjaciół kradnie/pożycza auto i jadą przed siebie, po drodze zabierają autostopowiczkę, która podróżuje razem z nimi.
Wiem, że trochę mało, ale widziałem ten film jakiś czas temu i tyle...
Szukam filmów, w których kobieta jest bardzo inteligentna i przebiegła i prowadzi z kimś gierki, manipuluje itd, najlepiej żeby kogoś umiejętnie w coś wrabiała, zrzucała na kogoś winę...
Ostatnio byłam w kinie na pewnym filmie (nie chcę spoilerować jak ktoś jeszcze nie widział) i spodobał mi się ten motyw i mam...
Dawno temu oglądałem film o dzieciaku( 15-17 lat) który pracował w restauraci i dobrze rapował ale bał sie wystompis, wkońcu wystartował w konkursie organizowanym przez swoją dawną kolerzanke teraz sławną piosenkarke lecz pomylili zwycięzców i niby wygrał kolega tego rapera więc raper die zgodził rzeby se chwile pobył...
więcejOstatnio oglądałem film wojenny, byli tak amerykańscy żołnierze (prawdopodobnie dwóch) któzy uciekali przed niemcami. Schronili się w jakimś magazynie i spotkali tam kobietę i mężczyznę (jeden z żołnierzy chciał ją zgwałcić). Następnie pojawiła się grupa niepełnosprawnych dzieci, którzy byli szkoleni do zabijania...
Cześć. Szukam filmu.
Pamiętam jedynie początek gdy chłopak bodajże przed imprezą ćwiczył jakąś mowę z kartek żeby zagadać do dziewczyny. Wtedy bodajże podeszła do niego jakaś dziewczyna rozmawiali ze sobą i później odprowadził ją do domu bo na imprezę wpadła policja.
Oglądałem go niecały rok temu a nie pamiętam nazwy w tym filmie mężczyzna który idzie po ulicy nie pamięta jak się nazywa spotyka kobietę jadącą jeepem (chyba z córką) której popsuł się ten samochód.Wiem też że zabił on nieświadomie policjanta i o tym nie pamiętał przez co był trzymany w jakiejś klinice i w ramach...