Witam!
Poszukuje, gdzie można obejrzeć film pt. "Beck" online. Jest to film na podstawie anime wypuszczony w 2010 roku i nigdzie nie mogę go znaleźć w internecie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. ( Nie istotne czy w języku polskim czy angielskim).
Potrzebuję Waszej pomocy. Otóż zobaczyłam kawałek filmu w reklamie i wiem, że go oglądałam tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Leci on w tej reklamie od 0:19 sekundy - (kurcze nie da się zamieścić linku ;c , wpiszcie w youtube smartDOM-multiroom !)
Pamiętam , że był w nim jakiś świeżo ustanowiony prezydent i w...
Pomoże mi ktoś przypomnieć tytuł filmu, w którym czterech chłopaków "rojbrowało" w okolicy ich zamieszkania i pewnego dnia spuścili wózek na człowieka. Z tego co pamiętam trafili później do jakiegoś poprawczaka i w przyszłości mścili się na opiekunów z tego poprawczaka.
Z góry dziękuję za pomoc :)
Witam , oglądałem dość dawno film bodajże akcji powiązane coś z polityką bohater główny miał 13 na karku i było więcej osób z numerami i tyle co kojarzę . Zna ktoś może taki film ?
Czy ibie te części są jakos ze sobą powiązane? Czy jeśli nie obejrzałem "Początku" to czy nie będe czegos rozumiał w "Mrocznym Rycerzu" ?
Cześć,
Mam pytanie, czy ktoś może kojarzy taki horror z VHS chyba sprzed 1997. Historia standard - grupa przyjaciół przybywa do domku/hotelu. Pamiętam taką scenę gdzie parka chce zrobić „swoje” bawiąc się w wiązanie, więc koleś wiąże swoją lubą do łózka i knebluje. Dziewczyna jest ciemnowłosa, opalona. Gdy chłopak...
Jest to film dosc stary.Niewiele pamietam,ale tu pare rzeczy:
Na poczatku pokazane jest chyba jakies miasteczko,gdzie ludzie sie czegos boja i maluja drzwi swoich domow na czerwono..
Potem pamietam,ze jakas dziewica zostala porwana przez jakas czarownice,zeby zlozyc ja w ofierze jakiemus tam bostwu.Jechala pociagiem...
Kochani, poszukuję tytułu świątecznego filmu (a przynajmniej puszczanego w okolicach świąt) gdzie z tego co pamiętam, dzieciaki nie idą do szkoły, bo napadało za dużo śniegu i jest generalnie wielka rozpierducha, bo dokazują. Jest też wredny pan, który jeździ śnieżnym pługiem. Najlepiej pamiętam jednak scenę kiedy...
Witam.
Poszukuje tytułu filmu.
W filmie rodzina adoptuje dziewczynke z domu dziecka która niby jest rosjanka. Okazuje sie że tak naprawde jest dorosłą kobietą z jakąś wadą genetyczną i uciekla z estońskiego szpitala psychiatrycznego. Próbuje uwiesc ojca, z matki robi wariatke. Pamiętam jeszcze że zabiła zakonnice...