Na święta chciałbym sie zaopatrzyć w jakieś ciekawe filmy. Co polecacie?
Najbardziej podobają mi sie dramaty wojenne/sportowe, , ale tak naprawde kazdy film moze być dobry
A może coś ze świątecznym klimatem?
Może ktoś coś skojarzy. Sceny nie były zmontowane w porządku chronologicznym, tylko pod koniec dochodziło się do tego, jak się wszystko zaczęło. Mianowicie o 23:23 doszło do kilku zdarzeń (godzina była istotna, zawsze ją pokazywano), które potem składały się w całość. Nie pamiętam dokładnie, ale jeden facet potrącił...
więcejfilm sprzed kilku lat -niestety nie moge go poszukac- pamietam tylko scene gdy policjant przywiozl do domu kawalek tego pojazdu UFO i pokazal synowi....
Witam.
Pozukuje filmu bodajże z lat 90 w ktorym dzici posiadały żyjące dinozaury "zabawki" i chyba ukrywali je przed rodzicami. Kojarzy ktos ten film i jest mi w stanie podać tytuł?
Z koleji film animowany zaczynał się tym że grupa przyjaciół wybiera sie do wesołego miasteczka, siadają w kolejke górską, wjeżdżają do...
ratujcie bo moje szare komórki jużnie pracują: poszukuję tytułu filmu o koniu wyścigowym. W skrócie akcja wygladała mniej więcej tak: mafia chce zastrzelić jednego z najlepszych koni wyścigowych. Chłopak stajenny chcąc go ratować porywa go ze stajni. Uciekając dołącza dowędrowca podróżującego ze swoją wnuczką. Po...
Bo w wielu filmach go widuje i nie moge zapamiec (przepraszam za fragment ale akurat na ten trafilem niehccacy xd)
http://i.4cdn.org/gif/1419268352794.webm
Co wiem:
- produkcja USA
- czarno-biały
- stosunkowo duża grupa włamywaczy
- po napadzie zbiórka w dużym domu
- opuszczają dom w pewnych odstępach czasu
- policja na nich czeka i kolejno przechwytuje
Film najprawdopodobniej produkcji Amerykańskiej. Był o żołnierzach amerykańskich (prawdopodobnie 2) którzy uciekając przed niemieckimi oddziałami ukryli się w opuszczonym magazynie.( Jeden z żołnierzy próbował tam zgwałcić kobietę). Znajdowała się tam też grupa niepełnosprawnych/zacofanych dzieci, którzy byli szkoleni...
więcej