chyba bollywood ale nie jestem pewna wiem tyle ze byla smutna piosenaka i rozmowa taniec w seszczu kolo kamienic i byl most schadzek i zakazana milosc
Film dzieje sie w czasach gdy wierzono w czarownice, walczono mieczami i jezdzono wozami konno
Film zaczyna sie, ze jest sb morderca, ktory wraz z kompanami zabija wszytskich ludzi po kolei ktorzy pilnuja jakiegos zamku? I on tam wchodzi i dochdzi do tego, ze Ci jego towarzysze sa zabici, a on sam trafia do komnaty...
Jak wyżej
Szukam filmu,w którym akcja toczyła się w okolicach świąt bożego narodzeni,na początku jakiś koleś rzucał śnieżkami w kościół i rugał za coś Boga,przyjechały psy i go zgarneli na komende i ten koleś zaczął im opowiadać swoją historie,było w niej coś o kuponie na loterie,on chyba kupił kupon,który wygrał...
Czy ktoś kojarzy tytuł filmu, w którym był brodaty gość, a o jego duszę (albo coś w tym stylu) walczyli wysłannik nieba i piekła? Ten z nieba był kolesiem w okularkach, a wysłannikiem piekła była babka, niestety pamiętam niewiele więcej poza tym, że ten brodaty gość wygrał los na loterii i potem go szukał, a na końcu...
więcej
Witajcie. Filmy których tytułów poszukuję są w klimacie i scenariuszu podobne do "Inni", "Legion", Mgła". Rzecz w tym, że nie pamiętam obsady an żadnego z nich.
Pierwszy film dzieje się w USA w jakiejś stacji benzynowej czy też barze na pustyni. Spotyka się tam kilka przypadkowych osób które następnie wspólnie walczą...
Witam, oglądałam niedawno początek jakiejś nowej wersji Kopciuszka. Była tam zła macocha, dwie przyrodnie siostry. Zajmowały się prowadzeniem hotelu. Kopciuszek miał bardzo ciemne oczy. Nieopodal za labiryntem z krzewów z fontanną mieszkało 2 braci. I była jeszcze tajemnicza starsza pani w kapeluszu, która przyszła...
więcej
Film dzieje sie w czasach gdy wierzono w czarownice, walczono mieczami i jezdzono wozami konno
Film zaczyna sie, ze jest sb morderca, ktory wraz z kompanami zabija wszytskich ludzi po kolei ktorzy pilnuja jakiegos zamku? I on tam wchodzi i dochdzi do tego, ze Ci jego towarzysze sa zabici, a on sam trafia do komnaty...
znacie jakis film majacy akcje w kanadzie np w toronto lub innym duzym miescie? najlepiej film obyczajowy i w miare nowy :) z gory dzieki
Witam, pare lat temu oglądałem film wojenny-thriller, coś w tym stylu. Nie pamiętam dokładnie ale było 2 ludzi (m i k), którzy przesłuchiwali żołnierzy. Sęk w tym że każdy miał jakąś inną wersje wydarzeń. Pamiętam, że generałem albo kapitanem był murzyn w czerwonej czapce. Była jeszcze scena w której przesłuchiwali...