Jest to stary film sf.
Fabuła opowiada o typku, który pracuje dla władz i ściga ludzi po 20/30 no i w jakimś bunkrze siedzą , a potem ich zabijano. Gdy okazało się, że główny bohater też przekroczył ten wiek to zaczął uciekać i wyszedł poza bunkier i okazało się, że da się tam żyć i spotkał tam staruszka, który...
np o tym jak jakiś facet napada na bank i porywa zakładniczkę a później sie w niej zakochuje ?
Albo jakiś kryminalista który jest poszukiwany coś z romansem w tle ;p
Witam, szukam filmu, ale jedyne co z niego pamiętam to motyw gdzie główny bohater ukrywał się w chatce na jakimś zimnym pustkowiu przez długi czas. Pamiętam, że on przed czymś uciekał, tam znalazł schronienie i ktoś mu tam dowoził żarcie a on nie mógł z tej chatki wyjść. Bardzo dziękuję za pomoc, bo strasznie mnie to...
więcejSzukam tytułu filmu, w którym była opisana jakast tragedia. Nagle z nad morza napłynęła chmura, która miała -40℃ chyba. Był wątek z surferami, których od tak nagle zamrażało. Był jakiś pracownik bodajże elektrowni, która troszkę w tym czasie szfankowała. Był też pokazany moment, w którym ludzie wykupują cała zawartość...
więcejCześć, szukam kogoś kto by był zainteresowany do dodania mnie do grona znajomych, chodzi mi możliwość znajdywania nowych/starych tytułów które mi umkneły bądź nie miałem o nich pojęcia. wiem że mógłbym próbować łączyć konta na fb itd ale konta nie posiadam i raczej posiadał nie będę. Obejżałem już małe co nie co i na...
więcej