Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje tytuł filmu świątecznego kiedyś widziałam go w tv ale nie pamiętam tytułu .Chodzi o to że była to córka Mikołaja która spadła saniami na ziemie i nie pamiętała jak się nazywa.Pamiętam że w tym filmie były 2 córki to ta co spadła była dobra miała czarne włosy taki facet z synem się nią zaopiekowali...

Witam wszystkich filmwebiczow! :)

Piszę z wielką prośbą abyście mi pomogli w znalezieniu filmu oraz serialu który oglądałem za dzieciaki a za nic nie pamiętam tytułu a tylko skrawki tu i tam w mojej podświadomości :D

Pierwszy film był o ludziach w samolocie lub statku kosmicznym którzy bodajże przenieśli się do...

więcej

Jest to film świąteczny opowiada o chłopcu, który chciał dostać dubeltówkę na święta. Z filmu moi rodzice pamiętają jeszcze scenę, że mikołaj brał dzieci na kolana a potem wsadzał dzieci na zjeżdżalnię. Była jeszcze taka scena gdy głowny bohater ( chłopiec) przeklnął i za karę mama kazała mu trzymać mydło w buzi. Film...

więcej

Gdzie moge to obejrzeć w sieci z lektorem ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu, który przedstawiał pisarke z dzieckiem. Zamieszkali w domku kolo rzeki.. po czym dziecko uciekło do jaskini z wymyslonym przyacielem, była tam latarnia morksa w ktorej zamieszkiwał duch.. pamietam rowniez ze ta pisarka sie zakochała w tym duchu..
Tylko tyle pamieta, :( Prosze pomozcie mi

Film składał się z kilku odcinków. Główną rolę grała kobieta. Film z lat 90tych. Prawdopodobnie chodziło o Tajlandię. Główna bohaterka dostała karę śmierci, ale w końcu chyba jakoś wyszła. Nie jest to film "W matni", ale podobna tematyka.

Witam wszystkich maniakow filmowych:) dzis przypadkowo natknelam sie na film "Mariegold" i przypomnialam sobie podobny film ktory ogladalam okolo 2lat temu na HBO lub CANAL+:) pamietam cala fabule niestety nie pamietam ani tytulu ani tez aktorow. Film opowiadal historie mlodej kobiety ktora wyjechala w poszukiwaniu...

Szukam filmow, zeby mieć co oglądac przez swięta i zaczynam od komedii. A więc co polecacie w tej kategorii, z czego mozna sie nieźle ubawić?