Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gatunek filmu to połączenie komedii romantycznej i westernu. Dziewczyna ze swoim chłopakiem odwiedzają jej rodzinę. Bracia dziewczyny go nie lubią i uważają, że nic nie potrafi. Chłopak stara się zaimponować jej rodzinie. Poza tym prawie wszyscy jeździli konno i byli ubrani jak w westernie. Czy ktoś zna tytuł tego...

Cześć, szukam filmu, chyba z matt'em damon'em, on ma tam jakąś żonę, czy dziewczynę i obsesyjnie zakochuje się w innej dziewczynie, nie może uwolnić się od tej dziewczyny, aby nie stracić wszystkiego co ma postanawia ją zabić. tylko tyle pamiętam, proszę o pomoc:)

Witam,Poszukuje filmu typ komedia romantyczna,
Opis: 2 kolegów niechce grać chyba w kosza i nie jedzie na oboz koszykarski tylko chca jechac na oboz cheledeerek i chyba ktoregos z ich siostra jedzie na ten oboz i oni oboje pojada

czy ktos kojarzy tytul filmu

Takie jak władca Pierścieni i Hobbit czy gwiezdne wojny i Piraci skaraibów ?
Takie super filmy co też mają kilka części . :D trylogie sagi cos takiego,.

Witam, od dłuższego czasu poszukuje filmu "Grinch Świąt nie będzie" problem w tym że wszędzie jest z lektorem a mnie bardzo zależy na dubbingu. Czy może mi ktoś pomóc lub udzielić jakiś informacji gdzie mogę to dostać ?

Witam,
Przypomniał mi się taki film i proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Pamiętam tyle:
Dziewczyna pracuje w banku. Zostaje dokonany napad i biorą ją jako zakładnika. Kiedy tak siedzą to ona opowiada szefowi bandytów historie swojego życia. Wychowywał ją jakiś wujek albo ktoś. Nauczyła się obcych języków w tym...

Witam poszukuje tytuł filmu świątecznego kiedyś widziałam go w tv ale nie pamiętam tytułu .Chodzi o to że była to córka Mikołaja która spadła saniami na ziemie i nie pamiętała jak się nazywa.Pamiętam że w tym filmie były 2 córki to ta co spadła była dobra miała czarne włosy taki facet z synem się nią zaopiekowali...

Witam wszystkich filmwebiczow! :)

Piszę z wielką prośbą abyście mi pomogli w znalezieniu filmu oraz serialu który oglądałem za dzieciaki a za nic nie pamiętam tytułu a tylko skrawki tu i tam w mojej podświadomości :D

Pierwszy film był o ludziach w samolocie lub statku kosmicznym którzy bodajże przenieśli się do...

więcej

Jest to film świąteczny opowiada o chłopcu, który chciał dostać dubeltówkę na święta. Z filmu moi rodzice pamiętają jeszcze scenę, że mikołaj brał dzieci na kolana a potem wsadzał dzieci na zjeżdżalnię. Była jeszcze taka scena gdy głowny bohater ( chłopiec) przeklnął i za karę mama kazała mu trzymać mydło w buzi. Film...

więcej

Gdzie moge to obejrzeć w sieci z lektorem ?