Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka szukam filmu z lat 1995 do 2010 nie pamiętam tytułu wiem tylko że główny bohater ma na imię Jeremie oraz że podrywał pewną dziewczynę z szkoły. Co do akcji to pamiętam tylko , że starszy brat Jeremiego i jego koledzy zgwałcili jego koleżankę przez co miał trudniej się z nią spotkać :). Wiem że strasznie mało tych...

więcej

Szukam filmu, nie pamietam dokladnie ale byl on o "plodzie" lub nowordoku w brzuchu swojej mamy. To dziecko ( a moze byl przedstawiony jako mezczyzna w spioszku) spotkalo kolesia ktory pokaz mu caly zewnetrzny swiat jacy sa ludzie i wogole ale widac takze co on robi w brzuchu swojej mamy! Naprzyklad kiedy je......

Witam, oglądałem ten film z 10 lat temu i chciałem go sobie odświeżyć ale za nic nie mogę sobie przypomnieć sobie tytułu. Przypadkiem natknąłem się na gifa ze sceną z niego
http://33.media.tumblr.com/e29db13fa21fc8b7b539668149f2cb32/tumblr_mr9dmuIQYb1sc e2zro1_400.gif
Pomóżcie. Z góry dzięki

Szukam tytułu filmu, który widziałam jakieś 15 lat chyba w telewizji publicznej :D
Niestety, pamiętam już bardzo mało szczegółów-wiem że jakaś dziewczyna spotykała się z jakimś chłopakiem i wiem, że utkwił mi w głowie motyw kaczki :D że jak ona gdzieś szła to szła też z nimi jakaś kaczka:D
Film był czarno- biały- (i...

więcej

Witam szukam filmu ... Zbyt długo go nie oglądałem i jeszcze w innym języku , ale chodziło w nim o to że pewien mężczyzna znów stał się młodym (chyba nastolatkiem ) grał w kosza,
Wcześnie miał żonę i potem gdy stał się młodym chciał do nie wrócić . A na samym końcu filmu gdy gra w kosza to właśnie jego zona go ogląda...

więcej

Witam
Mam problem, kilka lat temu oglądałem film w telewizji którego fabuła polegała na tym, że mąż zdradzał żonę i odszedł, żona umarła, ale anioł obudził ją dając mężowi szansę na przeproszenie jej.
Ma ktoś jakiś pomysł co to mógł byc za film?

Witam szukam filmu .... mianowicie film zaczyna się jak facet pisze z mloda kobieta na czacie , umawiają się na spotkanie u niego w domu. Wszystko wskazuje na to że gość umówił się z laska by ja zamknac i znecac sie nad nia u siebie w domu ale w pewnym momencie okazuje się że to ta laska przywiazala go do krzesła i go...

więcej

...w którym facet ucieka samochodem bodajże przed policji czy coś takiego, potem wysiada i staje na chodniku wśród innych ludzi, jeden daje mu czapkę a inni ludzie go zasłaniają a tamci obok przemykają i go nie widzą. Kiedyś reklamowali ten film w tv tylko nie wiem czy jako premiera kinowa czy jako superhit, możliwe ze...

więcej

Czołem.
Widziałem kiedyś taki film, jedyne co pamiętam, to to że mieli Volvo (jestem pasjonatem tej marki i dlatego zapamiętałem), i wszyscy byli bardzo mocno owinieci szmatkami etc, w ciągu dnia ledwo co mogli wyjść z budynków/auta, bo słońce tak mocno ich paliło.
Pamiętam jeszcze, że volvo chyba się zepsuło, czy...

więcej

...w którym facet ucieka samochodem bodajże przed policji czy coś takiego, potem wysiada i staje na chodniku wśród innych ludzi, jeden daje mu czapkę a inni ludzie go zasłaniają a tamci obok przemykają i go nie widzą. Kiedyś reklamowali ten film w tv tylko nie wiem czy jako premiera kinowa czy jako superhit, możliwe ze...

więcej