Z góry mówię, że opis filmu znam z opowiadań kolegów.Polecali mi ale nie pamiętali tytułu.
W filmie jakieś chłopaki znaleźli dziewczynę w domu chyba była przez coś ugryziona,ledwo żywa, chyba trochę opętana bo rzucała się na nich chciała ich ugryźć, gwałcili ją nawet któryś chłopak brał opłatę od kolegów za seks z...
Siema,
Zapraszam do polubienia strony na facebook'u i śledzenia informacji na temat naszego fabularnego debiutu, sfinansowanego przez ludzi internetu na portalu PolakPotrafi.
Zobacz teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=TZYKavmOnFA
"Artistas" to czarna komedia o młodym pracowniku korporacji, który w pewne...
Witam,
Czy ktoś może zna jakieś filmy, w których dochodzi do molestowania seksualnego w miejscu pracy? Mogą to być zarówno komedie (w których na przykład rozmowy z podtekstem są jako element komediowy bardziej), ale też i dramaty. Chodzi nawet o filmy, gdzie dochodzi do jednorazowej takiej sytuacji.
Za wszelką pomoc...
bylo 3-4 nastolatków jeden z nich byl gruby i mial cos z glowa chyba i wysmiewali sie z niego zdaje i sie i pewnego razu wzieli lodke o poplyneli rzeczka sobie i temu grubemu zaczelo cos odbijac i zaczal trzasc ta ludka. poczatek zaczal sie tak ze w sloneczny dzien chlopak rzucal pilke do kosza na boisku...
Nie wiem czy dobrze pamiętam, czy czegoś nie poplątałam, bo oglądałam go chyba z 15, albo i więcej lat temu na TVP. Ogólnie tematyka wojenna, losy, a raczej dramaty młodej dziewczyny, blondynki. Chyba na początku została sierotą, zgwałcili ją żołnierze, później tułała się po różnych miejscach, aż trafiła do domu...
http://pokojnerda.blogspot.com/2014/12/filmseriale-ktore-chciabym-obejrzec-ale.h tml
Opisałem to na moim blogu.
A czego wam brakuje w filmach i serialach?
Szukam filmów z dużymi amerykanskimi domami, takimi jak np Kevin, czy te podrobki Kevina gdy ktos sie wlamuje do domu. Ewentualnie mogą byc tez jakies komedie przedstawiające losy duzej rodziny ale najlepiej zeby pasowały do swiętecznej i zimowej pory ;p Cos jak "Cztery Gwiazdki" lub "Holiday" .
Witam, moglby ktos polecic jakis fajny melodramat / dramat zwiazany z nastolatkami badz z jakimis przystojnymi aktorami, cos bardziej z nowosci, bo starsze ogladalam. Prosze nie pisac "Szkola uczuc", "Pamietnik" , "Trzy metry nad niebem" bo to przeżytek. Ostatnio ogladałam "Very good girls" i szukam cos podobnego :)...
więcejChciałam obejrzeć jakiś horror, ale taki naprawdę dobry. Jednakże nie mogę nic ciekawego znaleźć? Znacie jakieś?:))
Film ten był emitowany w TV około 3 lat temu. Nie był polski, ale wystąpił w nim chyba polski motyw (bohaterowie udali sie do Polski pociągiem, chyba uciekali). W tym filmie byli bracia, którzy kochali się w jednej kobiecie. Ta kobieta urodziła jakieś dziecko, które zmarło. Akcja nie działa się w czach współczesnych,...
więcej