Mniej wiecej o tym jest film: jest blondyn, ktory wraz z innymi mezczyznami daje pokazy akrobatyczne na motorach. Kocha sie w ciemnoskornej dziewczynie, z ktora potem ma dziecko. Ona pracuje w restauracji. Nie powiedziala mu o dziecku odrzucila go i zwiazala sie z czarnoskorym. Sa biedni. Blondyn obrabia banki z...
Witam. Poszukuje nazwy filmu. Małżeństwo kupuje dom z którego poprzedni właściciele wszystko wzięli, nawet drzwi. Wykopali basen itd. Dom jest gdzieś na spokojnej wiosce i mieszkańcy nie przepadają za nowymi lokatorami. Po jakimś czasie decydują się sprzedać dom. Postanowili opłacić wszystkich mieszkańców by ci przed...
więcejNie pamiętam dokładnie o co chodziło (byłam mała kiedy go oglądałam) w tym filmie ale przypominam sobie wątek o jakimś biednym chłopaku, którego rodzice byli narkomanami. Mieszkał w rozwalonym domu (chyba) razem z babcią, która zmarła albo on ją zabił. Nie miał co jeść i w jednej ze scen zabił i zjadł psa babci. Główną...
więcej
Witam,
załamany ilością świątecznej kaszanki. Proszę o podanie linków do filmów:
a. świątecznych komedii, normalnych do obejrzenia.
b. może coś poruszającego w temacie Świąt.
Pozdrawiam,
P.S.
Kevin sam domu, tak wiem ;)
Witam, poszukuje filmów które kiedyś dawno temu oglądałem w telewizji a nie mogę sobie przypomnieć ich tytułu, ale w miarę dobrze i szczegółowo pamiętam o czym filmy były.
1. Film o niskim chłopcu, który ma przyjaciela, na początku filmu biegną razem gdzieś przez las do stawu/jeziora i tam w nim pływają, chłopiec...
*ema wie moze ktos jaki to film chodzi w nim o to ze śasiedzi sie wprowadzili do nowego mieszkania i córka wszedła w satelite i nie było widac ich domu z sateli a wiec ojciec postanowił oświetlic dom lampkami wie ktos jak sie nazywa ten film? czy bedzie leciał jutro lub pojutrze?
witam, poszukuje polskiego filmu. pamietam jedynie tylko watek, tj. bodajrze wnuczek aby oszczedzic babci stresu zwiazanego z zyciem w nowoczesnosci czasu probuje ukryc uplyw czasu. tj. babci wydaje sie ze zyje w czasach, do ktorych jest przyzwyczajona a w rzeczywistosci jest juz ilestam lat do przodu, czy jest ktos w...
więcejOglądałam ją może w 2003 roku bajka rysunkowa może z lat 1990-2000, o chłopcu który spadł chyba z drzewa i trafił do nieba, tam akurat aniołki przygotowują prezenty dla Pana Jezusa, chłopczyk nie ma prezentu więc podaruje swoje pudełko, w którym ma obrożę po nie żyjącym swoim piesku. Chłopiec w zamian za prezent...
Dziewczyna (blond) ma bardzo rozrywkowe życie. Pobili ją chłopacy po imprezie. Znajduje ją na pewno afroamerykanin i zabier do domu. By ukrócić jej seksualne zapędy trzyma ją na łańcuchu. Jaki to tytuł?
Hej, szukam sympatycznego filmu ktory lecial co prawda w niemieckiej tv tuz przed swietami Bozego narodzenia ale moze w polskiej tv tez byl- dziewczyna( ladna blondynka) przyjezdza na polecenie swego ojca na pare dni przed swietami do miejscowosci gdzie stoi motel-hotel prowadzony przez sympatyczna starsza pare z...