Mam pytanie, wiecie moze z jakiego filmu są te gify?
https://38.media.tumblr.com/c5356459fed7f638ac83ddb23c872992/tumblr_mxjswmLfzA1q j7u8ao1_500.gif
Mój ulubiony to chyba "Witaj, Święty Mikołaju".
Nie muszą to być filmy stricte świąteczne, ale zwyczajnie kojarzące się z tym czasem i często emitowane w święta (np. "Szklana pułapka").
Głosujemy.
Film według mie był podobny do matrixa tyle że główną role grała kobieta która ratowała młodego klona który był nosicielem horoby w pewnym momencie przy końcu przecieła się ostrzami i jej stró zmienił sie na czerwony tyle pamiętam licze na odpowiedz :)
Napisałem ten komentarz aby wkórwić lódzi moią ortografiom, bo wiem rze dórzo tó polonistuf. Weszłem tylko po to, aby ztrolować tyh co myślom rze są najlepsi
szukam filmu, horroru, o kobiecie ktora miala zdeformowaną twarz i była chyba psychicznie chora. mezczyzna ratuję ja chyba rąk innego faceta w lesie, ktory chcial ją zabic. zabiera ja do domu i sie nią opiekuje a ona ie w nim zakochuje i zabija mu rodzine, nawet chyba kota mu zjada. ktoś coś kojarzy ?
Witam
Szukam filmu sci-fi, którego oglądałem jak byłem jeszcze bardzo smarkaty - może około 1980 roku. Pamiętam że akcja kręciła się wokoło androidów/robotów do złudzenia podobnych do ludzi. W kosmosie chyba była jakaś wojna między korporacjami.
Główny bohater posiadał własnego androida-kobiete (chyba blondynka)...
Tytułowa zabawa tak naprawdę zabawą wcale być nie ma, a jedyne co ma na celu to wykorzystanie Was do znalezienia perełek (w mojej opinii) podobnych do tych, które wymieniam niżej. Zapraszam więc do niezabawy i zachęcam do proponowania tytułów pasujących do poniższego zbioru. Klucz doboru dowolny, bo też jedyne co...
Witam!
Mam problem z odnalezieniem filmu:
produkcja: czeska/słowacka/czechosłowacka komedia
akcja: lato, dwóch przyjaciół kradnie/pożycza auto i jadą przed siebie, po drodze zabierają autostopowiczkę, która podróżuje razem z nimi.
Wiem, że trochę mało, ale widziałem ten film jakiś czas temu i tyle...
Szukam filmów, w których kobieta jest bardzo inteligentna i przebiegła i prowadzi z kimś gierki, manipuluje itd, najlepiej żeby kogoś umiejętnie w coś wrabiała, zrzucała na kogoś winę...
Ostatnio byłam w kinie na pewnym filmie (nie chcę spoilerować jak ktoś jeszcze nie widział) i spodobał mi się ten motyw i mam...