Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wczoraj na Pulsie trafiłem na "Kult" z Nicholasem Cagem i ubawiłem się do łez. Znacie jakieś inne filmy tego typu? Nie chodzi mi jednak o kicz z założenia, filmy klasy B. Chodzi mi o filmy z solidnym budżetem i rozpoznawalnymi aktorami które miały straszyć, wzruszać a jedynie wywołują salwy śmiechu.

Szukam filmu emitowanego niedawno w tv4 podwojne zycie nigdzie nie moge go znalezc o tym tytule znajduje wiele innych filmow moze ktos mi pomoze:)

Szukam filmu o epidemi w samolocie i hangarze. Zarażone szczura ugryzły grubasa w samolocie który zaczyna wariować dobijać sie do kominy pilota. Samolot został poinformowany żeby zawrócić i wlecie do hangaru w którym dzieją sie rożne rzeczy. Szczury ugryzły staruszka na wózku Który odgryza rurke jednemu z pracownikow...

więcej

Szukam filmu o którym opowiadał mi kolega, ale nie pamięta tytułu.
Z treści pamięta tyle, że różni ludzie budzili się w tajemniczym hotelu w opuszczonym miasteczku, nie wiedzieli jak tam się znaleźli ani gdzie są. Nie znali nikogo i wszyscy (chyba oprócz portiera) pojawili się tam w taki sam sposób. Niektórzy dostawali...

więcej

Hej szukam filmów dwóch
1. Zaczyna się gdy Pewna kobieta zaszła w ciążę , ale ojcec dziecka sie nie przyznawał, i ta matka oddała do adopcji. a więc Rodzice adopcyjni zadoptowali dziecko, miała ta mała na imię Jessica. I po dwóch latach przypomniała sobie o córce matka biologiczna i ozeniła sie specjalnie z tym...

Akcja toczy sie w czsie wojny. Jest to film czarno bialy. Mloda dzieczyna tanczy w balecie, poznaje oficera z ktorym bierze slub. Mezczyzna wyjezdza na wojne. Po jakims czasie pod czas spotkania z tesciowa kobieta widzi liste poleglych zolnierzy zamieszczona w gazecie, wsrod nazwisk jest nazwisko jej meza. Kobieta...

Szukam bajki (pełnometrażowej), opowiadającej o dzieciach mieszkających w sierocińcu. Pewnego dnia zatrudnia się w nim kobieta z dwójką swoich dzieci i tam zamieszkują. Dyrektorka sierocińca jest ogólnie jędzą i było coś w stylu, że ubierała dzieci ładnie podczas wizyty jakiś ludzi, a potem zabierała im ciuchy i...

Szukam filmu o kobiecie, której matka jest psychicznie chora. Akcja pokazana sprzed lat dzieje się na Litwie. Jej matka jest z mężczyzną, który zostawia ją dla innej kobiety i na końcu okazuje się, że to nie jest jej córka, tylko meżczyzny, którego kocha i tej drugiej baby. Na końcu nasa bohaterka jedzie na Litwe i...

witam.
Poszukuję filmu. Leciał w telewizji z 10 lat temu, może trochę mniej. Leciał w nocy, ja obudziłem się w trakcie. Niewiele z niego pamiętam ale strasznie się chichrałem, aż żonę obudziłem. Z tego co kojarzę była to czarna komedia francuska, akcja działa się w jednym pokoju badź mieszkaniu ale za to głowy nie...

Cześć. Tak jak w temacie, szukam polskich filmów, które najzwyczajniej w świecie trzeba znać. Ostatnio mój
znajomy zarzucił mi, że nie znam wielu świetnych polskich filmów i rzeczywiście znam tylko garstkę więc jeśli
mógłby mi ktoś coś polecić, będę bardzo wdzięczna. Gatunek nie ma znaczenia, zależy mi tylko na...