Dawno temu oglądałem film o dzieciaku( 15-17 lat) który pracował w restauraci i dobrze rapował ale bał sie wystompis, wkońcu wystartował w konkursie organizowanym przez swoją dawną kolerzanke teraz sławną piosenkarke lecz pomylili zwycięzców i niby wygrał kolega tego rapera więc raper die zgodził rzeby se chwile pobył...
więcejOstatnio oglądałem film wojenny, byli tak amerykańscy żołnierze (prawdopodobnie dwóch) któzy uciekali przed niemcami. Schronili się w jakimś magazynie i spotkali tam kobietę i mężczyznę (jeden z żołnierzy chciał ją zgwałcić). Następnie pojawiła się grupa niepełnosprawnych dzieci, którzy byli szkoleni do zabijania...
Cześć. Szukam filmu.
Pamiętam jedynie początek gdy chłopak bodajże przed imprezą ćwiczył jakąś mowę z kartek żeby zagadać do dziewczyny. Wtedy bodajże podeszła do niego jakaś dziewczyna rozmawiali ze sobą i później odprowadził ją do domu bo na imprezę wpadła policja.
Oglądałem go niecały rok temu a nie pamiętam nazwy w tym filmie mężczyzna który idzie po ulicy nie pamięta jak się nazywa spotyka kobietę jadącą jeepem (chyba z córką) której popsuł się ten samochód.Wiem też że zabił on nieświadomie policjanta i o tym nie pamiętał przez co był trzymany w jakiejś klinice i w ramach...
Witam!
Poszukuje, gdzie można obejrzeć film pt. "Beck" online. Jest to film na podstawie anime wypuszczony w 2010 roku i nigdzie nie mogę go znaleźć w internecie. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. ( Nie istotne czy w języku polskim czy angielskim).
Potrzebuję Waszej pomocy. Otóż zobaczyłam kawałek filmu w reklamie i wiem, że go oglądałam tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Leci on w tej reklamie od 0:19 sekundy - (kurcze nie da się zamieścić linku ;c , wpiszcie w youtube smartDOM-multiroom !)
Pamiętam , że był w nim jakiś świeżo ustanowiony prezydent i w...
Pomoże mi ktoś przypomnieć tytuł filmu, w którym czterech chłopaków "rojbrowało" w okolicy ich zamieszkania i pewnego dnia spuścili wózek na człowieka. Z tego co pamiętam trafili później do jakiegoś poprawczaka i w przyszłości mścili się na opiekunów z tego poprawczaka.
Z góry dziękuję za pomoc :)