Pamietam tylko ze Bohater filmu w jednej ze scen biegnie po dachach chyba w jakiejs dzielnicy Chinskiej lub w Hong Kongu i jest naprowadzany przez swojego kolege telefonicznie dokad ma pobiec ,on tam jest chyba zeby ratowac dziewczyne czy tez zone . Jest to film USA lecz kto tam gra niepamietam,bardzo prosze o pomoc....
więcejSzukam filmu, biora w nim udział tylko 4 osoby, rodzice którzy rozmawiaja o swoich dzieciach. Rozmowa przeradza sie w kłotnie z czego wnikaja jakies komiczne sytuacje. Komedia chyba 2011. Z góry dzieki za pomoc :)
Szukam filmu prawdopodobnie niemieckiego lub austriackiego (w filmie mówili po niemiecku). Oglądałam go jakieś 4 lata temu w tv, więc do najnowszych nie należy. Możliwe, że był to kryminał lub dramat. Z filmu pamiętam tylko tyle,że była sobie rodzinka 3 osobowa (rodzice i synek). Ojciec pracował w sądzie lub był...
pamiętam tylko tyle, że była woda, jaskinia, jakiś świat gdzie wędrowały dusze po śmierci do którego było trzeba się dostać przez wodę...i pewniem mężczyzna udał się do tego podwodnego świata, żeby uratować duszę córki i kiedy wyszedł z tej wody pobiegł w stronę domu na zielonym wzgórzu, zobaczył dziecko z żoną w...
Gif widziałem,występuje helikopter,dziewczę w zieleni,facet z wąsami w okularach przeciwsłonecznych i maczeta która odcina rękę i inne cuda,błagam wie ktoś co to za film? .
Zapomniałam tytułu, ale kiedyś oglądałam serial animowany dla młodzieży. Był on o jakimś innym świecie/wymiarze choć Ziemia wystąpiła w kilku odcinkach. Było trzech głównych bohaterów (ludzi): główny bohater-chłopak (chyba brunet) z ziemi, dziewczyna i drugi chłopak-jakaś rodzina głównego przeciwnika, ciemnoskóry. Oni...
więcej
Nie pamiętam zbyt wiele, jednak jest to prawdopodobnie film z przed roku 2000. Kobieta,
policjantka, przyjmuje na noc kolegę z pracy, gdyż ten nie ma gdzie nocować (o ile dobrze
pamiętam). W nocy, jej kolega zakrada się do jej sypialni. Po tym wszystkim oni wciąż się widują a
kobieta boi się go panicznie. Pamięta...
Witam,
Od pewnego czasu szukam filmu o dwóch braciach, prawdopodobnie Rosjanach, którzy przyjeżdżają do Stanów chyba w poszukiwaniu łatwej kasy. Jeden z nich chce zrobić karierę jako reżyser i cały czas kręci film małą kamerą. Drugi z braci jest bardzo porywczy, bierze cały czas leki na ból głowy (chyba excedrin) i...
O co chodziło i w jakim celu na początku filmu była scena gdzie przedstawiciel obcej rasy wypija substancję z małego pojemnika, a następnia rozpada się na kawałki spadając z urwiska skalnego do wodospadu ??
pomocy szukam filmu polskiego akcja toczy sie na poczatku ubiegłego stulecia a może wczesniej do małej miejscowości przyjeżdża cyrk z karuzelą i obsługa wynajmuje chłopców do pchania koła napedzającego karuzelę maja obiecaną przejażdzkę ale jak wychodzą na zewnątrz to już nikogo nie ma jeden z małych bohaterów sni...