Czy ibie te części są jakos ze sobą powiązane? Czy jeśli nie obejrzałem "Początku" to czy nie będe czegos rozumiał w "Mrocznym Rycerzu" ?
Cześć,
Mam pytanie, czy ktoś może kojarzy taki horror z VHS chyba sprzed 1997. Historia standard - grupa przyjaciół przybywa do domku/hotelu. Pamiętam taką scenę gdzie parka chce zrobić „swoje” bawiąc się w wiązanie, więc koleś wiąże swoją lubą do łózka i knebluje. Dziewczyna jest ciemnowłosa, opalona. Gdy chłopak...
Jest to film dosc stary.Niewiele pamietam,ale tu pare rzeczy:
Na poczatku pokazane jest chyba jakies miasteczko,gdzie ludzie sie czegos boja i maluja drzwi swoich domow na czerwono..
Potem pamietam,ze jakas dziewica zostala porwana przez jakas czarownice,zeby zlozyc ja w ofierze jakiemus tam bostwu.Jechala pociagiem...
Kochani, poszukuję tytułu świątecznego filmu (a przynajmniej puszczanego w okolicach świąt) gdzie z tego co pamiętam, dzieciaki nie idą do szkoły, bo napadało za dużo śniegu i jest generalnie wielka rozpierducha, bo dokazują. Jest też wredny pan, który jeździ śnieżnym pługiem. Najlepiej pamiętam jednak scenę kiedy...
Witam.
Poszukuje tytułu filmu.
W filmie rodzina adoptuje dziewczynke z domu dziecka która niby jest rosjanka. Okazuje sie że tak naprawde jest dorosłą kobietą z jakąś wadą genetyczną i uciekla z estońskiego szpitala psychiatrycznego. Próbuje uwiesc ojca, z matki robi wariatke. Pamiętam jeszcze że zabiła zakonnice...
Poszukuje filmu z przed kilku lat.... dwóch (braci chyba) rozpoczyna produkcje marihuany. Produkcja idzie im bardzo dobrze, jest to najwyższej klasy marihuana. Popadaj w kłopoty tylko nie bardzo wiem w jakie. Prawdopodobnie z konkurencją. Coś co na pewno pomoże to fakt iż mieli wspólną kochankę. Obaj o tym wiedzieli i...
więcej
Witam.
Jak w tytule wątku. poszukuję tytułów filmów w/g poniższych opisów.
1. Oglądałem go kilka lat temu na Polsacie lub TV4. Poniżej szczątkowe dane, które zapamiętałem. Była to produkcja niemiecka (chyba) prawdopodobnie z dekady 2000-2010r. Dwoje młodych ludzi (para?) dostaje zadanie od swojego...
Kiedyś widziałem film nie pamiętam czy japoński czy chiński. Był on o jap/chinczyku który na początku wydawał sie przygłupi i strasznie niezdarny a okazał się dobrze wyszkolonym agentem specjalnym któremu powierzono specjalne zadanie , prosze o tytuł bo bardzo obejrzałbym sobie ten film.