Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Otóż w filmie motyw był taki, że niemiecki naukowiec modyfikował dziecięce struny głosowe, przez co wydobywały z siebie tak wysokie dźwięki, że doprowadzały one do śmierci. Z tych dzieci stworzony był również chór. Jak się nie mylę, to głównie zabijały polityków, a akcja rozgrywała się w Stanach Zjednoczonych. Z góry...

więcej

Niestety nie pamiętam jakiej produkcji jest ten film, oglądałam go jako dziecko (nielegalnie.
Zapamiętałam sceny - 2 chłopców każe trzeciemu ściągnąć majty i robią mu zdjęcia. Potem te zdjęcia znajduje w toalecie dziewczynka wraz z dołączonym batonem - śmieje się z nich bo to "takie zabawne". Inna scena - jakieś...

Witam,

Poszukuje filmów podobnych do filmów pt "z rubryki kryminalnej" albo "Morderstwa w Fjällbace". Są to kryminały szwedzkie. Tematyka kryminalna o rozwiązywaniu różnego rodzaju zagadek. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam

pomóżcie znaleźć film ze sceną podobną jak w "Wybawcy". Jeńcy stoją nad przepaścią, z tyłu żołnierz wali po kolei każdego w głowę młotem i wpadają w przepaść.Jedynie tyle pamiętam.HELP.

Kiedyś oglądałam film, to był chyba thriller. Opowiadał o mężczyźnie który miał wyobrażenia(?) halucynacje swojej żony i dwóch córek, które zostały zamordowane bo przez przypadek morderca którego nasłał sąsiad by zabił jego żonę i córkę , pomylił domy. Też był tam taki fragment że on szukał jakiegoś faceta i się...

szukam kreskówki dla dorosłych z której pamiętam tylko jedną scenę - w dzień wigilijny lub noworoczny młody narkoman na głodzie szuka działki i trafia do doktora który chyba odmawia mu pomocy, narkoman wraca do mieszkania gdzie dopada go delirka narkotykowa...
niestety nic więcej nie pamiętam,animacja była dosyć...

Kiedyś pytałem się, jakie filmy z tego roku mają największe szanse na Oscara. Teraz mam pytanie odnośnie Złotych Mali. Jakie filmy wg Was mają największe szanse na Złotą Malinę i to w jakich kategoriach mniej więcej?

Szukam filmu,pamiętam go dosyć szczątkowo.Kobieta zamieszkuje jeden z domków letniskowych,poznaje mężczyznę,wdaje się w nim w romans,właściciel domków każe jej wymalować wszystkie domki ,inaczej ją eksmituje.Film kończy się dramatycznie kobieta popada w obłęd i chorobę psychiczne,kochanek nie dopuszcza do siebie myśli...

więcej

Gdzie mogę obejrzeć film Mordercza Maszyna??

Poszukuje filmu, prawdopodobnie byl to horror. Z tego co pamietam byl w nim motyw opetania chyba kobiety przez...(demona ?) Pamietam ze musieli oni odszukac kobiete, ktora "ukryla" sie w zakonie.. Chyba byla tam jeszcze scena wypedzania tego demona w pokoju(miejscu) pelnym luster.