Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Akcja rozpoczyna się gdy kobita widzi kilku gosci którzy bodajże napadli na jubilera i ukradi zegarek lub cos podobnego. Napastnicy brutalnie ją pobili a gdyż kobieta była w ciązy, dziecko straciła. Jej facet chcąc sie zemscic "chyba" zabija policjanta by trafić do więzienia.

Whoopi Goldberg dowiaduję się, że jest śmiertelnie chora- guz mózgu? Podejmuje wszystkie swoje oszczędności i wyjeżdża na takie zimowisko, gdzie głównie toczy się akcja filmu... Zachowuję sie ona tam jak anioł, wszyscy ją kochają :-)
Czy ktoś kojarzy tytuł?

Witam szukam filmu o ktorym slyszalem od znajomej. Jest to prawdopodobnie horror i jezeli dobrze pamietam opowiada o facecie ktoremu umiera zona, przez co ten facet traci wiare w boga itp. i zaprasza ksiedza i pare innych osob religijnych zeby na niego rzucali uroki itp. Kojarzy ktos? Z gory dzieki za odpowiedzi

Witam, szukam filmu radzieckiego najprawdopodobniej z lat 70tych, był on emitowany w KOCHAM KINO w latach 90tych. Słabo go pamiętam ale utkwiło mi w pamięci, że główny bohater ukrywał się prawdopodobnie z powodów politycznych mieszkając w skrajnie beznadziejnych warunkach, wchodził do wielkiej blaszanej konstrukcji i...

więcej

Witam, szukam filmu radzieckiego najprawdopodobniej z lat 70tych, był on emitowany w KOCHAM KINO w latach 90tych. Słabo go pamiętam ale utkwiło mi w pamięci, że główny bohater ukrywał się prawdopodobnie z powodów politycznych mieszkając w skrajnie beznadziejnych warunkach, wchodził do wielkiej blaszanej konstrukcji i...

więcej

TO WAS ZASPAMUJĘ.

Chyba niemiecka animacja, pokazuje jak astronauta (taki jakby ulepiony z plasteliny) likwiduje swoją kopię, a później sam staje się kopią, i jest likwidowany przez samego siebie tylko większego.

Odnosi się to chyba do stwierdzenia:
That which is above also that is which below.

Witam. Mam problem z jednym filmem. Moja żona dostała ostatnio krótki opis filmu ale niestety bez tytułu. Film s-f jeden z nowszych. Na ziemi wybucha jakaś zaraza czy kataklizm ludzie przenoszą się w kosmos. Po kilkuset latach kończą im się zasoby i postanawiają wrócić na ziemię. Niepewni co zastaną wysyłają na ziemię...

więcej

Wiecie może jaki to może być film. Z tego co pamiętam to chyba był to film o jakimś negocjatorze, to mógł być Bruce Willis, był chyba z policją, był w jakimś budynku, i próbował zapanować nad jakimiś terrorystami czy złodziejami... a później chyba został postrzelony jakiś niewinny chłopak, prawdopodobnie syn jednego z...

więcej

Otóż akcja działa się w jakimś małym miasteczku. Pewna dziewczyna przyszła jako opiekuna do małego chłopaka, który zaczął widzieć jej zmarłą siostrę. Okazało się potem, że ona zaginęła i nigdy jej zwłok nie znaleziono. Pamiętam też, że na koncu filmu sie okazuje, że została ona zabita przez dwóch nastolatków z którymi...

więcej