Witam :)
Jestem osobą, która bardzo dobrze zna angielski i ma dużo czasu, więc, z racji tego, że mi się nudzi, chciałabym zająć się tłumaczeniem napisów do seriali.
Jak już napisałam, język obcy nie jest dla mnie problemem, ale jestem zielona jeśli chodzi o sprawy techniczne.
Czy osoby, które zajmują się...
ogólnie: dwie babki i dwóch facetów, chyba komedia romantyczna, na początku filmu scena jak jedna babka związuje się i masturbuje, ale spada z łóżka i coś sobie robi (chyba podbija oko, ale nie jestem pewna),
babki płacą tym facetom za seks, ale później się w nich zakochują i tak dalej,
pamiętam jeszcze scenę, że ci...
Dawno temu oglądałam film, niestety pamiętam tylko jedną scenę: pies "oznacza" samochód, a facet woła na niego "ej ty" lub podobnie (bo inaczej nie reaguje). To była jakaś początkowa scena, była tam jeszcze kobieta, która miała do owego pana jakąś sprawę, wydaje mi się, że potem gdzieś razem pojechali i mieli problemy...
więcejDobrych prare lat temu oglądałam film w którym glowny aktor wychodził każdej nocy na.ulice miasta. Wydaje mi się ze cierpiał na bezsennosc. W filmie tym grał aktor bardzo podobny do Garego Oldmana (chyba w okularach).
Szukam filmu który oglądałam bardzo dawno temu na Polsacie. Postaram się mniej więcej opisać fabułę zaznaczam że słabo już pamiętam i mogą się pojawić jakieś błędy. Ale mniej więcej chodziło o to że młody chłopak miał romans ze starszą kobietą (być może swoją nauczycielką) i popełnił samobójstwo, Ta kobieta stanęła...
jak myslicie ktory z tych seriali zasługuje na pierwsze miejsce ktory na 2,3,4,5?
1.Mamuski
2.Niania
3trzynasty posterunek
4.Miodowe lata
5.Swiat według kiepskich
Witam. szukam filmu bodajże o Francuskiej policji, rasistowskich policjantach którzy zabijali lub napadali/bili z tego co pamiętam to homoseksualistów, bezdomnych.
Do póki któryś z policjantów się nie postawił.
Film z 2000+ tam mi się zdaję, leciał kiedys w tv na tvp 2, więcej niestety nie pamiętam.
Proszę o pomoc...
1. Przypomina mi się scena w ciemnym, zasyfiałym pokoju, w którym przy ścianie siedziała młoda dziewczyna, była cały czas ubrana chyba w piżamę. Pewnej nocy przyszedł jakiś facet z kolegami i powiedział do swoich kumpli, że mogą przelecieć tę dziewczynę tyle razy ile chcą, ale za każdy "stosunek" :lol: muszą dać jej...
więcej