Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu...nie pamietam za wiele,napewno gra John Goodman,jest on wlascicielem casyna...napewno to nie byla komedia,byl tam jakis gosciu co obstawial wyscigi jak sie nei myle,na koncu Goodman dal temu typowi warunek pamietam ze to bylo na stadionie ...pleas tytul jak ktoss to ogladal!!!

szukam filmu...nie pamietam za wiele,napewno gra John Goodman,jest on wlascicielem casyna...napewno to nie byla komedia,byl tam jakis gosciu co obstawial wyscigi jak sie nei myle,na koncu Goodman dal temu typowi warunek pamietam ze to bylo na stadionie ...pleas tytul jak ktoss to ogladal!!!

Witam
Szukam filmu, wydaje mi się że tytuł to "CZARNY ORZEŁ". Thriller z lat 80 o pilocie który dostał depresji, wystrzelał rodzinę i porwał z bazy myśliwiec. Nie był to żelazny orzeł. Jestem pewny że tytuł to czarny orzeł, ale wyskakuje mi tylko film z Van Dammem.

Witam poszukuje bardzo długo filmu, kiedyś go oglądałem i zapomniałem jak się nazywa. W tym filmie: Chłopak, który jest mało popularny chcę mieć dziewczynę (czy coś takiego) i płaci najbardziej popularnej dziewczynie w szkole za wypromowanie. Gdy chłopak stał się popularny, ta dziewczynie się w nim zakochała.
Coś...

Witam, chciałbym znaleźć 2 filmy.W 1 filmie był wyścig samochodowy przez cały kraj który trwał chyba pare dni.Główny bohater miał samochód pontiac, a jego żona jechała chyba z Jego bratem.Wyścig na początku wygrało chyba małżeństwo które przeleciało samolotem, po czym żona się wygadała i unieważnili nagrodę.
W 2...

ADMINI FILMWEBA WIDZĄ TEMATY? Widzą że ludziom się nie podoba nowy filmweb? A może mają to w dupie. 0 przejrzystości, ogarnijcie się ciule.

Oglądałam go bardzo dawno, myślę, że 5-6 lat temu i niewiele pamiętam.
Film na 99% sprzed 2000 roku.
Było w nim dwóch kolesi, przyjaciół, nie za bardzo ogarniętych (trochę w stylu "głupi i głupszy"), którzy chyba razem mieszkali w domu w mieście. Nie pamiętam co się później wydarzyło, ale pod koniec filmu ich dom...

więcej

Cześć. Mam nietypowe pytanie, ale mam nadzieję, że ktoś będzie tak dobry i mi pomoże. Czy znacie jakiś polski film, w którym występuje postać kuratora, ewentualnie serial czy cokolwiek? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.

Jest to polski film. Scena którą pamiętam: Koleś idzie po osiedlu do samochodu, stoi sportowy samochód(chyba ferrari) ale jego samochód to maluch i jest tak pokazane jakby jego samochód to był ten sportowy.(Pilotem wyłącza alarm w tym maluchu).