Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu ktorego bohaterem jest mężczyzna, biznesmen ktory ma nieopanowane napady gniewu ( nie wiemy o tym na poczatku filmu) pewnego dnia powoduje wypadek userzajac w samochód psychiatry, ktory jak sie później okazuje zostaje jego lekarzem i przewraca mu zycie do gory nogami. Acha podczas wypadku zamieniaja sie...

więcej

Poprzedni post zaginął gdzieś w tłumie, więc próbuję raz jeszcze.
Dłuższy już czas szukam pewnego filmu. Pamiętam zarys fabuły, więc może po krótkim opisie ktoś skojarzy tytuł.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi.

A więc historia dotyczyła czwórki dzieci i ich rodziców. Dwie siostry (bliźniaczki?), w wieku...

Otóż Pewien mężczyzna powoduje wypadek, w którym spotyka pewnego lekarza, prawdopodobnie psychologa. Później w wyniku wydarzeń trafia na badania, po czym okazuje się, że na właśnie tego psychologa z którym spotkał się wcześniej. Przewraca on jego życie do góry nogami, każe chodzić na meeting i twierdzi, że nie potrafi...

więcej

Witam, poszukuje filmu gdzie młody człowiek wraz z grupą przyjaciół stworzył nowy system na telefony komórkowe, następnie prezentuje ten system jednej z największej firmie branży telefonii komórkowej. System nie spodobał się szefowi. Główny bohater okrada szefa tej firmy a następnie wydaje dużą sumę w klubie następnie...

więcej

Witam,
Przypomniał mi się taki film i proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Pamiętam tyle:
Dziewczyna pracuje w banku. Zostaje dokonany napad i biorą ją jako zakładnika. Kiedy tak siedzą to ona opowiada szefowi bandytów historie swojego życia. Wychowywał ją jakiś wujek albo ktoś. Nauczyła się obcych języków w tym...

Poszukuje filmu , nie znam tytułu ani bohaterów .
Ogladałem go z 3 lata temu , był o młodej dziewczynce która miała operacje (kregosłup?!)
Jej rodzina była bardzo reiligijna , ona pytała Boga dlaczego to ona itp, podczas operacji widziała anioła stróża prawdopodobnie.
Bardzo prosze o nazwę tego filmu :(
Nie chodzi...

więcej

Byleby to nie były komedie romantyczne. Rok dowolny

Witam,
szukam filmu, który jest włoski lub polski, z lat 50-tych, 60-tych lub 70-tych XX wieku. Fabuła polega na tym, że w mieście ojcu i synowi ukradziono rowery i oni chyba idą w miasto, a co dalej - już nie pamiętam.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu.

Parę lat temu na TVP1 lub 2 o późnej porze oglądałam pewien film. To była prawdopodobnie czarna komedia. Generalnie chodziło o dużą ilość pieniędzy (walizka z pieniędzmi lub jakiś inny skarb, nie pamiętam). Wszyscy chcieli te pieniądze zdobyć i w rezultacie bohaterowie zabijali się po kolei z premedytacją lub przez...

Witam, jako że nie mam życia, gdyż spędziłem je głównie na oglądaniu seriali i filmów, tak więc zabrakło mi ich (A filmwebowe rekomendacje, to ciota i hój). Dlatego piszę tutaj, moi kochani. Szukam filmu, który by się mieścił mniej lub więcej w granicach moich wytycznych. A oto one: Film nie może być nagrany we...