witam szukam filmu animowanego z dzieciństwa, animacja s-f z robotami, latającymi pięściami z dopalaczami, kosmicznymi pojazdami oraz sceną gdy główny bohater traci ukochaną, klęka i jej prochy tak mocno ściska że przez chwilę ją w nich znowu zobaczył. kto zgadnie ? film widziałem około 1991 roku na VHS.
Siemka;)
Wiecie, czy po zmianie wyglądu i opcji stronki, wróci jeszcze motyw, gdzie przy przeglądaniu wszystkich filmów konkretnego aktora/aktorki od razu widoczne były oceny danego filmu?
Witam, oglądałam kiedyś film, z 2/3 lata temu, główna bohaterka ma chłopaka któremu robi wyrzuty np. o to że nie wyrzuca śmieci, później do nich wprowadza się na jakiś czas jej były chłopak, który potrafi super gotować. Po jakimś czasie jej obecny chłopak odnajduje zeszyt swojej dziewczyny w którym ma zapisanych swoich...
więcejHorror leciał koło 2005 na tvp2 we wakacje, młodzież nad jeziorem w którym mieszka ogromny zrobiony w paint'cie krokodyl, goni ich po lesie i chyba miał opiekuna ( choć to może mi się mylić z innym filmem ) Pamięta ktoś ?
Nie wiem jaki to był gatunek ale coś w stylu Gangsterskim. Oglądałem go kiedyś ale zapomniałem tytuł. Film był o tym że jakiś psychopata zamknął się w domu i strzelał do policji z broni, przyjechały radiowozy i jeden policjant został ranny, potem policja zadzwoniła do jego żony (Chyba) i prosili żeby z nim...
Niestety to, co działało rewelacyjnie, obróciliście w kupsko. Słownictwo moje knajackie,
bo szlag mnie trafił i krew zalała, jak zobaczyłem "nowy filmweb". Takiej OHYDY jeszcze
nie widziałem. Wiem, że odpowiedzialni za to i tak mają głosy użytkowników (nie jestem
sam) w dupsztalu i moje pisanie nic nie da, ale...
Szukam tytułu bajki o elfach. Z tego co pamiętam mieszkali w drzewach, główna bohaterka elfka miała czarne, króciutkie włosy i czerwony strój, był tam też ślepy nietoperz, który ciągle wpadał na jakieś drzewa czy coś