Niedługo koniec 2014 roku, większość ciekawych propozycji już się pojawiło, więc myślę, że można zaczynać małe podsumowanie.
ZASADY :
1. Głosowanie trwa od 07.12.2014 - 01.02.2015 r.
2. Każdy użytkownik może oddać tylko 1 głos.
3. Głosujemy tylko w podanych już kategoriach.
4. Wybieramy góra trzy filmy,...
poszukuje filmu z kilku lat wstecz o grupce ludzi ktore maja nadprzyrodzone moce albo byly to wampiry wiem ze film mial scene nad klifem i plazy i ta grupka z niego skakala wydaje mi sie ze rowniez w tym filmie byla scena zatrzymania samochodu na ulicy w agresywny sposob prosze pomozcie co to za tytul
Poszukuję filmu, w którym cała fabuła opiera się o to, że główny bohater udaje chorobę psychiczną aby dostać się do szpitala psychiatrycznego,w którym znajduje się jego siostra po próbie samobójczej. Bohater odkrywa, że na pacjentach testowany jest lek, który zamienia ich w krwiożercze "coś na wzór zombie". Gdy bohater...
więcej
Parę lat temu w telewizji chyba TVp1 oglądałem film chyba argentyński lub podobnego pochodzenia z aktorem bardzo podobnym do Messiego. Był on psychopatą który zabił dziewczynę a potem chłopak lub mąż tej dziewczyny trzymał go latami w zamknięciu , za kratami w domku na jakiejś farmie.
Jaki tytuł tego filmu
Jak można teraz oceniać aktorów i aktorki ? Widzę jedynie znaczek przy nazwisku żeby dać do ulubionych ale nie ma ocen od 1 do 10. Wie ktoś czy dalej jest taka opcja i gdzie ona jest ?
Witam, od dłuższego czasu poszukuje tytułu filmu, który oglądałem kilka lat temu w lipcu lub sierpniu późnym wieczorem. Pamiętam, że film był rosyjskojęzyczny a osią fabuły była kradzież luksusowego białego samochodu (chyba mercedesa) przez trzech znajomych, którzy następnie wyruszają nim w podróż po Rosji. Kradzieży...
więcejKażdy widział miliony filmów, gdzie komandosi, policja, wojsko, ktokolwiek inny zawsze na koniec filmu dzielnie ratował kogoś... Tym razem szukam czegoś przeciwnego, czyli przez cały film może być np. planowanie odbicia zakładników, a na koniec filmu ci zakładnicy giną bo terroryści zdążyli ich zabić. (niektórzy przez...
więcejPilnie proszę o pomoc około 3 lata temu oglądałam pewien film jednak nie zobaczyłam go całego. Szukam tytułu lub obsady. Fabuła to prosta amerykańska historyjka młoda dziewczyna o blond włosach, która ukończyła szkołe średnią jedzie na wakację nad morze gdzie dorabia sobie ucząc angielskiego emigrantów chyba z Hiszpani...
więcejutraty kapitału. Skoro są głusi na nasze głosy odnośnie szaty graficznej, to może strata kasy pozwoli przemówić im do rozsądku. Może przeniesiemy się grupowo na inne forum? Jakieś propozycje?