Najbardziej irytuje brak możliwości wyboru co z ocen znajomych chce oglądać czy ocen aktorów czy filmów czy seriali (wybór za pomocą zaznaczeń) i brak możliwości zmiany wielkości wyświetlania i ilości zawartości. Ja nie chce oglądać wielki plakatów filmów i przewijać stronę aby zobaczyć co oceniła jedna osoba. Ta...
Witam, szukam filmu, który kiedyś oglądałem ale mało go kojarzę nawet z fabuły ale postaram się opisać to co pamiętam. Jest tam na pewno rozprawa sądowa, w której ojciec oskarża chyba nauczyciela o gwałt bądź molestowanie swojej córki. Większość filmu to taki pojedynek ojca z oprawcą, ostatnie sceny filmu rozgrywają...
więcejPoszukuje film niestety nie wiem nawet kto w nim gra ... Ogladalam go kiedys i pamietam z niego jedna scene mianowicie jest to scena ślubu w kościele.panna młoda nie chce tego ślubu i idzie do ołtarza płacząc na cały kościół ... Przy ołtarzu czeka na nia mężczyzna ktory takze nie chce tego ślubu ... W pewnym momencie...
więcej
Czy łatwo jest pozostać wiernym ideałom młodości?
Poszukuję filmów na ten temat. Z góry bardzo dziękuję za wszystkie propozycje :)
No więc szukam tytułu pewnego filmy, który oglądałem jakieś 12-13 lat temu w telewizji. Film jest produkcji amerykańskiej, pewnie z lat 80'/90'. Z tego co pamiętam (mogę coś pomylić) opowiada o pewnej rodzinie (rodzice i syn), u której z jakiegoś powodu zamieszkuje podejrzany typ. Cała rodzina zdaje się go na początku...
więcejWitam. Poszukuję filmów z fragmentami przesłuchań. Nie chodzi mi o krwawą sieczkę, ale o fabułę. Np. filmy wojenne lub powojenne z torturami gestapo i UB. Ktoś coś wie?
Oglądałam go z 2 lata temu. Główna bohaterka prowadzi pamiętnik w ktorym zapisuje swoich byłych i określa rozmiar ich sprzętu ;) później odnajduje to jej chłopak k nie pamiętam co tam jeszcze bylo.
wydaje mi się że gatunkowo był to horror, chociaż pewnie coś jeszcze.
bardzo słabo go pamiętam, ale był tam motyw z dziewczyną której ojciec miał dość dobrze stojącą na rynku firmę, a w biurze sporą piwnicę wyłożoną ludzkimi czaszkami. Jedna z jego pracownic uważała że trzyma tam jakiś skarb, dlatego to tak upiornie...
Film opowiada o trzech siostrach jedna ginie w wypadku i dziećmi ma zająć się najmłodsza
wyjeżdża z miasta i zapisuje ich do szkoły dla protestantów zmieniając przy tym religie ( byli katolikami) główną bohaterkę podrywał pastor i starsza siostra była zła bo to ona miała się zająć tymi dziećmi ale zamiast tego...