Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najbardziej irytuje brak możliwości wyboru co z ocen znajomych chce oglądać czy ocen aktorów czy filmów czy seriali (wybór za pomocą zaznaczeń) i brak możliwości zmiany wielkości wyświetlania i ilości zawartości. Ja nie chce oglądać wielki plakatów filmów i przewijać stronę aby zobaczyć co oceniła jedna osoba. Ta...

Witam, szukam filmu, który kiedyś oglądałem ale mało go kojarzę nawet z fabuły ale postaram się opisać to co pamiętam. Jest tam na pewno rozprawa sądowa, w której ojciec oskarża chyba nauczyciela o gwałt bądź molestowanie swojej córki. Większość filmu to taki pojedynek ojca z oprawcą, ostatnie sceny filmu rozgrywają...

więcej

Poszukuje film niestety nie wiem nawet kto w nim gra ... Ogladalam go kiedys i pamietam z niego jedna scene mianowicie jest to scena ślubu w kościele.panna młoda nie chce tego ślubu i idzie do ołtarza płacząc na cały kościół ... Przy ołtarzu czeka na nia mężczyzna ktory takze nie chce tego ślubu ... W pewnym momencie...

więcej

Czy łatwo jest pozostać wiernym ideałom młodości?
Poszukuję filmów na ten temat. Z góry bardzo dziękuję za wszystkie propozycje :)

No więc szukam tytułu pewnego filmy, który oglądałem jakieś 12-13 lat temu w telewizji. Film jest produkcji amerykańskiej, pewnie z lat 80'/90'. Z tego co pamiętam (mogę coś pomylić) opowiada o pewnej rodzinie (rodzice i syn), u której z jakiegoś powodu zamieszkuje podejrzany typ. Cała rodzina zdaje się go na początku...

więcej

Witam. Poszukuję filmów z fragmentami przesłuchań. Nie chodzi mi o krwawą sieczkę, ale o fabułę. Np. filmy wojenne lub powojenne z torturami gestapo i UB. Ktoś coś wie?

Oglądałam go z 2 lata temu. Główna bohaterka prowadzi pamiętnik w ktorym zapisuje swoich byłych i określa rozmiar ich sprzętu ;) później odnajduje to jej chłopak k nie pamiętam co tam jeszcze bylo.

wydaje mi się że gatunkowo był to horror, chociaż pewnie coś jeszcze.
bardzo słabo go pamiętam, ale był tam motyw z dziewczyną której ojciec miał dość dobrze stojącą na rynku firmę, a w biurze sporą piwnicę wyłożoną ludzkimi czaszkami. Jedna z jego pracownic uważała że trzyma tam jakiś skarb, dlatego to tak upiornie...

więcej

Film opowiada o trzech siostrach jedna ginie w wypadku i dziećmi ma zająć się najmłodsza
wyjeżdża z miasta i zapisuje ich do szkoły dla protestantów zmieniając przy tym religie ( byli katolikami) główną bohaterkę podrywał pastor i starsza siostra była zła bo to ona miała się zająć tymi dziećmi ale zamiast tego...

więcej

Były już takie tematy, jednak niestety żaden mi nie pomógł. Poszukuję filmu, który nakłoni mnie do przemyśleń, wpłynie na moje postrzeganie życia, świata. Zależy mi również na tym, by nie był to żadnej thriller/horror. Z góry dziękuję :)