Oglądałem kiedyś film o jakimś miejscu, w którym lwy zabijały ludzi. Film z lat 80/90 może 2000, ale wątpię. Kojarzy mi się, że było dużo kadrów z kolorem czerwonym i jakaś scena w czymś ala hangarze/dużym garażu gdzie bronili się przed atakiem lwów. Dodatkowo pamiętam jedną ze scen, jak jakaś osoba na polu już ucieka...
więcej
Poszukuję od dłuższego czasu filmu, w którym było jakieś dziecko i przybysz z kosmosu. Nie wyglądał jak kosmita, tylko jak człowiek, a po prostu był z innej planety.
Pamiętam nie za dużo, ale była taka scena, że ten przybyły mężczyzna posiadał jakieś dziwne urządzenie tak jakby w kształcie trójkąta. Nie wiem, jakiś...
thriller amerykanski. mlody gosc podszywa sie pod lekarza nawiazuje romans ze starsza kobieta, w zasadzie robi podchody. ona ma mlodsza corke. okazuje sie ze ten pan przyjezdzajac do miasteczka eliminuje prawdziwego lekarza ktory zostal tam oddelegowany. tak naprawde chodzi gleboki uraz ktory zywi do calej rodziny tej...
więcejhej moze ktos kojarzy , film kryminalny w tle romans dziennikarki o Imieniu Barbara oraz gliniarza. film prawdopodobnie lat 90tych rozgrywa sie w portowym miescie cos moze Miami. dochodzenie dwoch policjantow. dosyc odwazne sceny erotyczne, gliniaarz przychodzac do Barbary jeszcze przed drzwiami rozbiera sie zastajac...
więcejWitam. Szukam filmu. To co pamiętam to że mężczyzna leżał w śpiączce w szpitalu. I kreował sobie życie w wyobraźni i bardzo się w nim męczył. Bardzo chciał umrzeć i chyba miał nadzieję że ktoś w końcu odłączy go od aparatury.. gdyby ktoś skojarzył będę mega wdzięczny!
Hejka jednego tytułu nie pamiętam. Jedynie wycinek z pamięci to pewna scena walki pomiędzy napewno dwoma bohaterami (tu zakładam że jeden to pozytywny bohater a druga postać to bad boos). Walka odbywa się na kołyszącym się chyba okrągłym ringu na większej scenie sam ring otoczony jest "fosą" zapadliskiem z naostrzonymi...
więcejW ogrodzie za domem (chyba zwykłe amerykańskie przedmieście) kobieta pije herbatę ze starszą panią, chyba swoją sąsiadką. W pewnej chwili ta starsza sąsiadką mówi do bohaterki coś w stylu: "Widzę, że kwiatki ci pousychały". Polski lektor akcentuje tłumaczenie: "Widzę, że kwiatki CI POusychały". Jeśli dobrze pamiętam,...
więcej