Hej, szukam filmu. Z fabuły pamiętam mniej więcej tyle :
Główny bohater to młody mężczyzna, który chce odebrać sobie życie załamany śmiercią swojej żony/narzeczonej, która zginęła w wypadku samochodowym. Jego najlepsi przyjaciele (mężczyzna i kobieta) starają się odciągnąć go od samobójstwa, jednak ostatecznie nie...
Z gatunku "nie jest tak jak się wydaje". Rok prod. około 2005. Słowa kluczowe: luksusowy apartament, pisarz albo wydawca, aktor udający policjanta, sekretarka z obsesją, świnie na farmie zjadające zwłoki.
Hej oglądałem rok temu film gdzie pewien gangster był winny coś mafii i nie miał jak tego uregulować i został złapany przez nich i torturowany. Nagle wtedy udało mu się wyswobodzić i i gdy uciekał zabrał jakąś cenną rzecz mafii oraz uwolnił prostytutkę, która prawdopodobnie zostałaby zabita.
Gdy razem uciekali...
Obejrzałem film "W co grają ludzie" i przypomniał mi się podobny, prawdopodobnie nie starszy niż 10 lat film. Grupa przyjaciół jedzie na weekend do letniego domu w lesie, czekają ich tam dość zabawne i nieoczekiwane perypetie. Film prawdopodobnie amerykański. Ktoś może kojarzy i pamięta tytuł ? Z góry dziękuję.
1. Proszę o filmy dokumentalne o drag queens i drag kings, o tym czym jest drag i jakie osoby się tym zajmują - wszystko w formie przychylnej tym osobom i temu, co robią i kim są.
2. Proszę o filmy mówiące o tym, jakim złem i głupotą jest branie narkotyków i o tym jak wyjść z tego nałogu.
3. Proszę o filmy o...
Hej, jakiś czas temu oglądałam film o chłopaku z zespołem Aspergera,który przez despotycznego ojca zostaje wysłany na terapię,tam poznaje dziewczynę i jeszcze jednego chłopaka,razem uciekają ukradzionym samochodem terapeutki,jego ojciec go szuka.Tą dziewczynę gra córka jakiegoś znanego piosenkarza.Super film ogólnie...
więcej
Hej,
Szukam starego filmu (najprawdopodobniej czarno-białego), który widziałem dawno temu, stąd nie jestem pewien wszystkich szczegółów. Film opowiada historię pary, która z powodów finansowych udostępnia swoją posiadłość do zwiedzania. Wśród zwiedzających żona poznaje atrakcyjnego mężczyznę, w którym się zakochuje....
Cześć, po mozolnym i bezowocnym poszukiwaniu postanowiłem poszukać pomocy tutaj.
Szukam filmu, którego pamiętam następujące przebłyski:
- matka każe synowi uwodzić kobiety, które potem są więzione,
- jest to ich sposób na życie, bo z tego co pamiętam, to zwykle są to bogate kobiety i ich majątki wykorzystuje...