Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Mam pytanie do znawców serialu "Columbo". Nie jestem pewny, czy dobrze zrozumiałem zakończenie odcinka "Koneser win". W jaki sposób fakt, że w dniu zabójstwa morderca nie włączył w piwnicy klimatyzacji i wszystkie wina się przegrzały z powodu wysokiej temperatury jest dowodem na to, że to właśnie on jest...

Oglądałem w 2013 roku taki film o satanistach w Meksyku którzy porywają i mordują rytualnie ludzi. Akcja działa się na pograniczu z USA skąd do Meksyku przyjechała grupa przyjaciół którzy prawie zostali zamordowani przez owych satanistów. Film był chyba z gatunku Thriller. Zna ktoś tytuł tego filmu albo chociaż kojarzy...

więcej

użytkownik usunięty

Film z roku plus/minus 2015. Dziewczyna traci pamięć w wypadku. Chłopak przywozi ją do jej rodziny (do pałacu na pustkowiu), a rodzina dziwnie się zachowuje.

Oglądałem go w okolicach 1990... Zaczynał się od sceny, w której gł. bohater ćwiczył kopnięcia na ścianach celi, w której był zamknięty. Na ścianach było pełno śladów wgłębień po kopnięciach. Gdy strażnik otwarł drzwi by go wypuścić ostatni raz kopnął i rozwalił jedną ze ścian. Dawno mógł sam się uwolnić. Dzięki za...

Witam jaki cover waszym zdaniem świetnie wyszedł? Kto świetnie zagrał piosenke innego wykonawcy??

Ja Polecam Metallica - When a Blind Man Cries Cover zespołu Deep purple mistrzostwo świata i ta perkusja Larsa.

https://www.youtube.com/watch?v=APIY8x5gy7w

użytkownik usunięty

Szukam filmu plus/minus 2015. Nie pamiętam fabuły. Bohaterką jest dziewczyna należąca do podziemia tatuażystów (czy innego podziemia związanego z deformacją ciała), którą z jakiegoś powodu tropi policjant.

Nie pamiętam tytułu dla tego Was pytam. Otóż w filmie jest mowa (chyba - nie pamiętam) o akcji ratunkowej w głębinach, jakaś jednostka ratunkowa ma się wybrać w czeluści jakiegoś tam oceanu, ale okazuje się "po drodze" że ratownicy odnajdują Rosyjską bazę(?) do odwiertów ropy, Okazje się na miejscu że mają uszkodzony...

więcej

Witam!
Poszukuję horroru który obejrzałem okolło 10 lat wstecz w TV.
Gra toczy w czasie sądu ostatecznego, głównym motywem są zniknięcia ludzi co jak później się okazuje osoby te trafiają do nieba. Na ziemi jest wtedy czyściec lub piekło i ludzie mają ostatnie chwile aby się chyba nawrócić. Z nieba o ile nie...

Hejo. Nie mogę sobie przypomnieć, jak brzmiał tytuł filmu, którego jedną scenę widziałam w jakimś zestawieniu. Wydawało mi się, że w tytule występował jakiś statek, wstępnie myślałam właśnie, że "Statek miłości", ale to raczej nie to.
Akcja dzieje się na statku i wszystkich pasażerów w jednym momencie coś przecina na...

więcej

Kto był lektorem w filmie:To co minęło, to co nadejdzie. Głosu tego lektora, nie da się słuchać.