Hej.
Piszę tu, gdyż wyczerpałam już swoje wszelkie opcję poszukiwawcze, i liczę na was!
Tak więc poszukuje filmów, w których główny prym wiedzie oryginalna postać męska. Ba przejdę do
konkretów, postać ta ma być, mroczna, niebezpieczna, tajemnicza, typowy outsider, który odrzuca
wszystko to co przyziemne i ogólnie...
Jakiś czas temu * odległy ) oglądałam film. Niestety nie mogę sobie skojarzyć żadnego aktora grającego filmie co utrudnia
identyfikację.
Czwórka lub piątka przyjaciół ( facetów ) ma klucze do mieszkania jednego z kolegów sprowadzają sobie tam panienki
akcja filmu dzieje se w nowoczesnym mieszkanu do ktorego maja...
Szukam filmów, których tematyka jest zbliżona do Teenage Dirtbag. Coś w stylu zbuntowany nastolatek, który dokucza/prześladuje dziewczynę, a potem się w sobie zakochują. Z góry dzięki! :)
cześć, potrzebuje pomocy z nazwą filmu, oglądałem go ze 2 razy ale ni w ząb nie moge sobye przypomnieć jego nazwy.
Film rozpoczyna się od sceny w której zdesperowany swoim życiem facet próbuje popełnić samobójstwo,
przeszkadza mu pewien gość, który oferuje mu milion dolarów chyba w jakimś w spadku po jakiejś babci...
Grono przyjaciół przebywa na wyspie. Dwoje z nich planuje ślub. Z braku księdza ślubu udziela jeden z grona przyjaciół. Młoda żona, wcześniej już ciężko chora umiera.
film jest o młodym chłopaku ktory pobił policjantów w celu dostania się do więzienia. chce się tam zemścic na
oprawcach dziewczyny ktora została przez nich pobita a w konsekwencji poroniła. w finałowej walce traci oko
wygrywa i staje się największym kozakiem w więzieniu. ktos cos kojarzy?
Witam wszystkich! Za dzieciaka oglądałam pewien horror i chciałabym go znaleźć niestety nie pamiętam jego tytułu, ani żadnego nazwiska aktorów, którzy brali w nim udział.
Fabuła filmu polegała na tym, że jakiś naukowiec (?) z grupą studentów lub chętnych udali się na kilku dniowe przesiadywanie w starym, podobno...
o rodzinie milionerów, którzy stracili majątek i musieli przenieść się do bloku. Serial był komediowy,
stosunkowo nowy (ok. 2005), leciał kiedyś na TVP2. Główną bohaterką była córka-nastolatka.
Gdyby ''ktoś coś'', będę wdzięczna ;)
Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał,...